Trött som katten

Nu är klockan mitt i natten igen!

Fast nu är det sista natten på lanet sen är det städning som gäller imorgon!
Kul va? Fast jag är inte med i crew så att jag behöver egentligen inte städa höhö.. Najjs va! Jo det tycker jag verkligen, men troligtvis så kommer jag ju stanna och städa iaf bara för att jag är så snäll tyvärr.. MEn det är ju ända sätter för mej för att få någon tid för att träffa Jonas, tyvärr så är det så i vårat förhållande att jag måste hänga på och göra endel tråkiga saker för att få tid att träffa honom vilket suger många gånger!

Men nu har jag setat och kollat på busstider till farmor eftersom Jonas inte kunde åka dit med mej, ja det suger och ja jag är riktigt ledsen över det. Men det är inget som går att göra nått åt.
Jag ska sitta på den bussen i 2h och 40 min! Jodå det klagar man väll inte på helleR? Jo.. För det är inte ett dugg kul att åka buss och speciellt inte 16 fucking mil!
Men, men.. Det suger, visst att det är riktigt roligt att vara hos farmor och jag hade verkligen önskat att Jonas hade viljat följa med, men det är som vanligt att jag får vara själv när jag åker dit.
Sen att jag inte vill ta med nån vän dit har med en hel del saker att göra.Och att jag inte vill.

Nu ska jag sätta mej och göra nått annat och se om jag kan  få åka hem snart känner att det inte ät någon idé att vara kvar..

 

0 kommentarer

Lämna ett svar