En dag precis som alla andra

Idag är en dag precis som alla andra dagar. Vad är det som är så speciellt med idag?
Ja det kan man ju fråga sig, det finns inget speciellt med denna dag alls.

Detta är inte ens en bra dag, den startade dåligt man man kan ju hoppas på att den kommer att sluta på ett mkt bättre sätt.  För som det är nu så lär detta vara en fortsatt dålig dag.  Jag sa till igår efter att många i klassen har tjatat på mig att jag ska vara med dom under valborg fast jag har planerat in annat, men det var inte noga alls enligt dem.
Så jag sa att de inte skulle tvinga mej att vara med dom, för att dom har tjatat på mej utan fb men det är det inget som har sett utan dom har bara sett det som är på fb.. *suck*

Jag tröttnar på allt och alla just nu, jag vill inte ha med någon att göra ALLS, tur att Jonas kommer ikväll så ska jag krama på han ett tag och sen bara hoppas på att allt blir bra sen när skolan är slut, för jag ska gå och köpa en tidning och sen ska jag vidare hem sova i 1-2h sen laga mat för att tillsist se om jag vaknar upp glad elr om jag är lika arg och ledsen idag..

Hoppas att ni får en bra dag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida