En helt okej tisdag

Nu är det tisdag, en helt okej förutom att jag fortfarande e trött i huvudet x)
Fast denna gång så e det inte p.g.a. nått för utom att jag har sovit för mkt hahah x)
Men det är ju bara för att jag gick hem ifrån skolan igår och åkte hem och sov i 4h sen så fortsatte jag att sova sen vid 12 till halv 8 imorse vilket  inte alls var speciellt trevligt..  För jag var för pigg när jag gick och la mej..

Så jag gillade inte det alls..
Så idag är jag fett trött och äckligt seg i huvudet! På torsdag och fredag e det Np i Engelska och jag har ingen aning om jag ska göra det eller inte! Det är heeeeeeelt sjukt… Så jag har noll koll vilket inte ens känns bra, så jag har ingen aning.

Blää.. Ikväll blir det iaf att åka hem till lilla skit Mora för att sen åka vidare till min älskii i Orsa när han har slutat jobba 🙂 Sen får vi se vad som händer sen, det vet inte jag iaf 😀

Sen dissar Ronnie mej direkt jag tar upp nått som handlar om min mobil.. Aja det är ju inte mitt problem, det är 100% hans att han dissar mej.. Jag behöver iaf en ny mobil men det får vi se när jag har råd med eftersom det ändå handlar om nästan 4k IGEN!
Men, men… Det var inte jag som gjorde att den började att fungera sämre utan det var Ronnie… Så är väll lite små grinig över det, men jag behöver ju ha en mobil så jag får väll fortsätta att använda den. Nej den fungerar ”perfekt” om man ska se till mjukvaran och hårdvaran så är det inga problem alls, men enligt mej så tappade min mobil en hel del funktioner som jag ville ha kvar så df fungerar den sämre.

Hoppas bara att jag kan få ihop 4k innan jul.. Kanske om 1 år… Men då har jag redan hunnit att kasta denna mobil åt helvette…
Men, men.. Det är bara att leva vidare, jag har inga pengar till en ny mobil iaf..

 

Detta är vad jag har på mej idag!
Mössa –  Lindex, tjocktröja – hööks, byxor – only

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida