Arg som ett bi!

Jag tror att jag blir galen snart!

Min mobil har börjar gå sönder mer och mera dag för dag..
Det spelar ingen roll allt slutar att fungera ju för varje dag som går, nu har mina alarm slutat att fungera åxå.
För 9 av 10 gånger så går det EN signal och sen så dör larmet.. Inte speciellt kul om det skulle vara på morgonen!
HEMSKT!

Jag kommer att bli galen helt seriöst…
Jag har fan inte råd att lägga ut 4k för en ny mobil.. Jävla uppdatering..
Jag kommer helt seriöst att bli galen! Jag har inte pengar men jag kan fan inte ha en mobil som inte fungerar, att vara utan den i 1-2 månader för att de ska ”laga” den och inte hitta några problem alls..
Ja då e det fan inte värt att skicka in den… De har ju sagt att den fungerar perfekt de andra gångerna som jag har skickat in den trots att det har varit tydliga fel på den!

Fan ta dom!

Jag är fly förbannad idag på en som uppdaterade min mobil och på cdon.com
Och det är INTE deras fel att min mobil inte fungerar längre.. DEn funkade problemfritt tills jag fick den nyaste uppdateringen! Hade jag fått välja själv hade jag INTE gjort det.. Då hade min mobil fungerat bra idag om inte den personen hade uppdaterat de!

 

Så arg är jag!

0 kommentarer

Lämna ett svar