Lycklig!

Alltså på nått har jag blivit så lycklig trots att jag inte alls är glad…
Jag förstår inte men det är väll bra! Kanske är det för att jag snart slutar skola, jag slipper alla äckel här i skolan en hel sommar! Visst finns det folk som inte är äckel men i min klass så är då 90% av alla idioter och folk som jag inte vill ha med att göra!

Men jag tror det är för att det snart är sommar, jag kan få vara med Jonas i sommar och fiska! 😀
Älskar att fiska <3 Hoppas att vi åker och fiskar någonstans! :))
Jonas har en egen lägenhet vilket är jäätte skönt! Både för honom och lite för mej 🙂
Mest för honom tror jag ^^

Ja jag hoppas på att klara av 2 körkort i sommar, hinna vara med Jonas och Jobba i 2 veckor åxå..
Känns som om detta kommer att bli en kort sommar..

0 kommentarer

Lämna ett svar