Finns det någonting som gör mej extra glad?

Ja det gör det! Det finns några saker som får mej att smälta helt, det är inte många saker men det är några få och de sakerna är verkligen sann lycka för min del för jag kan leva på minnerna jag har i huvudet extremt länge efter det lilla ögonblicket!

När Jonas ler med hela ansiktet, ögonen och hela kroppen det är någonting man inte ser så ofta men nu för någon dag sen så gjorde han det!
Då kom kännslan av 100% lycka och total glädje 🙂 för när Jonas ler på det sättet då vet att jag har gjort någonting bra! Att det jag har gjort verkligen betyder någonting för honom så att det inte är något skit bara utan då ja, det är verkligen speciellt när han är på det viset!

Då kan jag inte vara annat än lycklig! 🙂

Jag älskar dej min Jonas

image

image

image

0 kommentarer

Lämna ett svar