3:e året på teknikprogrammet!

Nu är jag här, jag går 3:e året på teknikprogrammet i Borlänge! Det känns så sjukt att tiden har gått så himla fort!
Ibörjan när jag gick i 1:an så kändes 3:an och studenten så sjuukt långt borta! Typ som att dit kommer man ju aldrig att komma. Men nu sitter jag här i skolan, har gått i skolan i Borlänge i 2 år och är inne på mitt 3:e

Wow! Det känns som om dessa typ 3 ehh 4 veckorna? vi har gått i skolan har gått skit fort 😮
Kan inte förstå! Men vem vet, det kanske blir segare sen :p

Aja nog om det nu 😉
Att gå på teknikprogrammet är både roligt och tråkigt ibland! 😛
Det beror på om man är duktig i matte, fysik och kemi. Jag är inte speciellt duktig i nått av de ämnena tyvärr. Jag är verkligen ur kass på matte, fysik och kemi. Men jag har godkänt i de kurserna så det gör mej ingenting! Men jag har svårt med matte 2 och 3c..
Men det är det enda som jag har problem med åxå! :C

Hoppas att det blir bättre under året, annars får det vara så att jag inte är duktig i matte för det kan jag faktiskt leva med! 😉
Man kan ju inte vara bäst på allt heller?

Men om ni är duktiga på matte, fysik och kemi och är intresserad av teknik så välj teknik programmet för det är lite lättare än natur och man kan läsa teknik med mer inriktning på natur, it och design ^^ Men jag tycker det är ”lättare” att gå teknik än natur iallafall 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar