Min studentmössa!

Checka in min student mössa yo!
Jag tyckte iallafall att den blev skiiit snygg, sen struntar jag i vad alla andra tycker faktiskt :))
Jag är glad över att den ser ut som den gör och inte på något annat sätt faktiskt 😀

Det kändes som om denna dagen aldrig skulle komma, inte ens detta året.
Man har sett så mycket studenter komma och gå men det har alltid varit så långt borta!
Vart tog tiden vägen? Vart tog dessa 3 år vägen i skolan? Wow.. Det är så att man inte hänger med all tycker jag! Jag och Jonas har i Maj varit tillsammans i 2 år vilket jag tycker är rätt coolt ändå, vart har den tiden tagit vägen? Jag gick nyss i 1:an och blev tillsammans med Jonas och nu går jag i 3:an och är fortfarande tillsammans med Jonas! 😀
Jag tycker att tiden inte får gå så fort. För då kommer jag ju hinna bli gammal. Jag har redan haft 1 ½ ålderskris redan.
Det är rätt hemska faktiskt! :// men sånt lär väll hända fler än en gång kan jag tänka mej :p Men, men shit happends!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida