En ny dag med nya möjligheter!

Morrn, morrn!

Hoppas att ni har sovit gott för et har då jag gjort :))
Idag har jag en hel del saker jag ska göra :p Precis som alltid antar jag 😉
Dagens schema ser ut på ett liknade sätt kl 12-16 ska jag tvätta, sen ska jag till mum för att köpa nya piller ska se om jag får köpa en till 3 månaders så jag  kan testa i 3 månader till så får jag och Jonas bestämma sen m det är värt att äta mera eller inte :p

För det är jag som ska äta dom men det är han som ska stå ut med mej sen? Så därför ska jag be om at få testa lite till så att jag inte slänger ut 200 kr till i onödan..
Har gjort det så många gånger så det har blivit dyrt… 🙁 Så får man hoppas att det fungerar bra, anledningen att jag sitter och frågar Jonas typ helatiden om jag har blivit förändrad på nått sätt är för att jag inte vill att pillrena ska förstöra mellan oss.
För skulle dom göra det så skulle jag sluta med dem direkt 🙂 För det är inte värt att förlora honom p.g.a. piller! 🙂

Nu ska jag nog spela lite wow <3
Myyys!

0 kommentarer

Lämna ett svar