Så kluven..

Jag har nu en psykologi lektion att gå på, vilket jag inte har ser fram emot alls.
Jag har jobbat på med psykologi uppgifter, jag har gjort klart 2 stycken helt om man säger så. Vilket känns grymt bra, för jag och Liza satt i biblioteket och jobbade och diskuterade på vad man kunde skriva. Och det var grymt bra faktiskt 🙂
Så det var därför dom blev klara ^^ Sen så kom min mentor och hjälpte mej en hel massa på gymnasiearbetet vilket avr grymt skönt och bra för då kan jag äntligen känna att jag har gjort någonting vettig och bra på den tiden jag hade för det 🙂

Sen idag tycker min mentor att jag ska prata med Moa, det är något som jag verkligen inte alls känner för.
Hon är alldeles för stolt för att lägga ner sin egen fasad tyvärr. Det är vad jag tycker, men jag känner verkligen inte prata med henne just nu för det kommer att bli bara skräp av det så jag skulle kunna ta det senare men verkligen inte just nu. Det är inte för att jag ine vill utan det är för att jag känner att det fungerar inte för mej just nu. Och jag hoppas att han kan acceptera det annars så vet jag inte vad jag gör.

0 kommentarer

Lämna ett svar