Lite bilder ifrån min helg! :)

Här kommer några bilder som summerar min helg :p
Vi var på Lan som ni vet och vi var 12 personen så det var grymt trevligt tycker jag faktiskt! ^^
Jag kan säga några ord som beskriver min helg åxå ^^

Orden är skrattanfall, byxor, ”plogbil”, badkar, dusch, katt, krångel, sena nätter, grymt sällskap, städa, läsk och poker! 🙂

Med dessa ord så slutade min helg typ :p Helt underbart ^^
Jonas fick vara den som fick ta hand om all pant och flaskor som var slut o.s.v. Det ser ganska vackert ut om jag får säga det själv 😉 Eftersom det var några påsar som läckte så la Jonas alla påsar som vi hade i badkaret så det såg rätt roligt ut! :p Så jag fick bara lov att ta en bild på det ^^ Nått annat som var rätt roligt var när Jonas skulle duscha så hoppade katten upp i badkaret så jag tog en bild på det åxå ^^ Fast det är ju Jonas katt vi pratar om så det är faktiskt inte så konstigt om ni frågar mej 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar