Hej på er!

Är ni taggade nu när det bara är 4 dagar kvar till Jul? 🙂
Det är jag fast inte speciellt mycket faktiskt ;/ Jag vet inte varför men julen har bara blivit tråkigare och tråkigare för varje år och jag vet inte varför 🙁
Men så kan det vara!

Sen måste jag faktiskt be om ursäkt för hur extremt så dåligt jag har bloggat den senaste veckan..
Det är för att det inte finns någon ork kvar längre.. Så jag funderar på att ta en blogg paus under lovet, inte döda bloggen men nästan det blir inte så mycket uppdateringar som vanlig om man säger så :/ Mest för att jag ska få orken tillbaka. Igår gick jag inte ens upp ur sägen för att jag orkade inte, kände ingen lust att kliva upp ville bara ligga och sova hela dagen hellst..

MEn så är det hopaps att ni kan stå ut med det! för jag tänker på er lite helatiden men har ingen ork att gå och sätta mej vid datorn och skriva tyvärr :/ förlåt! <3
Hoppas alla får en underbar jul 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida