Svar på Kommentar

”Jag tror knappast att din pojkväns ex är sur på dig.
Hon har ju ny pojkvän och de väntar barn.
Sen var de väl hon som lämnade din pojkvän.

Sen kan jag själv påpeka att man tyvärr måste kolla på sina kunder när de beställer eller betalar.
Jag vet för jag jobbar i en mataffär och måste alltid möta kunder med att titta på dem :-D

Har förresten saknat din blogg.. Hoppas det blir bättre snart så du får ny energi för att skriva..”

Ja vad vet man?

Okej skulle/borde jag bry mej mycket om henne och hennes pojkvän? Att hon gjorde slut med honom vet jag. Men faktum kvarstår att det trots allt var så att hon gick och hade ihop det med någon annan som till råga på allt var en vän till honom. Snacka om att vara ett totalt svin båda två, så lågt är det inte många som sjunker här i världen ^^.

Sen om dom väntar barn e det säkert roligt för dom, vem bryr sig?

Men jag kan ju säga att jag väntar inget barn ^^
Ja eller var det? Det kan du säkert kolla upp om du är intresserad?
Vad jag vet så kan du likväl vara hon bakom skärmen, om så är fallet så är det skrattretande.

Men snälla du, det vet jag åxå men det är en jävla skillnad på ett kolla på någon och att verkligen stirra… Jag brukar handla och har inga större problem med att någon kollar på mej när jag ska betala men det där som var där var bara obehagligt till 100% och jag har aldrig känt den känslan EVER när jag har handlat/varit och fikat. Okej vad kul att du har saknat den, sen får vi se när blogglusten kommer tillbaka

 

Sen tycker jag att du kan ta och skriva på Fb vem du är eftersom du har kommenterat förut med namnet ”en från Fb” så det skulle vara roligt att veta vem du är eftersom du t.o.m. har egna åsikter om Jonas och hans ex.

Enjoy the answer 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar