En redig jävla vurpa..

Ajj, ajj, ajj min rumpa..
Den gör sååååååååååååå ont.. Eller min svanskota mer om man säger så..
Idag när jag klev av bussen så halkade jag väldigt ”snyggt” eller hur man ska säga jag satt ner knät och typ fram med ena armen som om man spelar curling.. x) Sen lite senare så ramlade jag IGEN och landade på svanskotan >_< AJ! Den gör ONT.. 🙁 Det som var jobbigt var att jag ramlade på en dold is fläck.. :C Så jag såg den inte ens förens jag satt på marken och när jag märket att jaghade ramlat så hörde jag typ 3 eller om det var 4 killar bakom mej som as garvade åt mej ;( Pinsamt värre..

Aja.. Jag vet inte om jag slog mej ovanligt illa eller inte för jag har verkligen ont och jag brukar inte vara den som klagar om man säger så.. Så jag måste ha slagit mej rätt illa haha..

webcam-toy-foto8 (2)

0 kommentarer

Lämna ett svar