”Äntligen fredag”

Ja jag vet inte om jag kan säga ”äntligen fredag” för min del så betyder det back too school på tisdag.. det känns inte speciellt bra alls.. för jag vill inte tillbaka till skolan ALLS!

Aja nog om skolan..

Idag så har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt, det enda jag har tänkt på är att duscha. Så det var väll inget speciellt alls. Jag har inte hört något av Jonas sen inatt.. Jag hade hoppats på att han iaf hade viljat skriva ”God morgon” men så var inte fallet. Men det är inget som jag kan göra nått åt tyvärr det är väll bara att hoppas att han gör av sig senare idag men man vet aldrig.

Hoppas att ni andra får en bra fredag för jag ska nog sova bort min fredag känner jag. För jag har så ont i mina ögon så det är sjuukt! :c

image

0 kommentarer

Lämna ett svar