Det har varit lite tomt..

Det har varit rätt tomt här de senaste veckorna och det har faktiskt några riktigt bra anledningar..
Några av dem är för att jag har varit riktigt nere och ledsen så ingen vill läsa om sånt ändå så då har jag känt att det är lika bra att lämna bloggen orörd och så börjar jag skriva igen när saker och ting börjar ordna upp sig.

Jag kan ju säga att jag tänker på er läsare varje dag! Tänker på vad jag skulle ha skrivit o.s.v. ibland så hade det varit skönt om man kunde blogga ifrån hjärnan så man slapp skriva..
Det hade i alla fall gjort det lättare för mig!

Det är bara så att det har hänt en hel massa skit mellan mig och Jonas.. Det är varkligen aldeless för mycket som har hänt och det är den stora andedningen till att jag inte har viljat blogga.. För det finns så mycket tankar som handlar om oss och vad som ska hända m.m.  Det är i alla fall inget som jag har viljat tagit upp i bloggen och därför har jag inte heller gjort det.

Han har inte pratat med mig, varit allmänt kylig, mer eller mindre bett mig dra åt helvete för att han vill vara ensam o.s.v. det går att rabbla upp saker i evigheter.. Men det tänker jag inte göra. Men jag har väll mer eller mindre slutat prata med honom mest för att han ändå inte svarar när jag pratar med honom och så… För det orkar jag inte med. Men det ska bli kul att se hur han har tänkt ”laga” vårt förhållande efter att ha betett sig såhär.

2014-03-23 15.23.34

0 kommentarer

Lämna ett svar