snart 2 år

Det sägs att tiden går fort när man har roligt.. Det kan jag nästan hålla med om tyvärr.. Ibland är det tyvärr och ibland inte!
Men den här gånger tror jag faktiskt att det är något bra 🙂

Det är så att på söndag har jag känt Jonas i 2 år 😀 och den 14 april var första gången jag sov med honom på ”riktigt” eller hur man säger… :p
eller ja sov hemma hos honom ensam i hans säng utan att någon annan kunde komma in och störa förutom hans föräldrar då x) Men ni fattar? :p lite mer än en månad senare blev vi tillsammans och det är även då vi har vår officiella årsdag eftersom vi blev tillsammans det 22:a maj 🙂 jag minns all ångest den dagen, veckorna efter o.s.v. av många olika anledningar. Dels för att det kändes som om jag utnyttjade honom vilket jag verkligen  INTE gjorde 🙂 men det kändes så, men jag valde att strunta i min hjärna och fortsätta vara tillsammans med min käraste man 🙂 Och här är vi idag.. Lite smått trasiga och i total kris kanske det till och med heter?
Jag vet inte tyvärr.. Men det kan nog bli bra om inte nått mer jobbigt händer just nu… JAg vet inte om det bara är det första året som är ”kritiskt” eller om det gäller resten av åren åxå.. Men just nu är det nog rätt kritiskt för oss IGEN…?!? Det gillas verkligen inte! Men, men det känns iallafall ut som att det går åt rätt håll men det vet man aldrig förens efteråt..

Jag hoppas iallafall att allt blir bra igen!

Nu ska jag gå och diska, leta lite recept på räkor och sen jobba lite med skolarbete!
HA det gött!

Jag ahr köpte n kopp åt Jonas, ja han vet om den.. :/ Men jag frågade om jag fick köpa en sån till honom och han sa ja!
Så jag vet inte om han ska få den som 2 års present eller om han ska få den på vår 2 års dag?!?
ehh.. Livet är bra konstigt iallafall.. Kommentera gärna vad ni tycker 🙂

2014-03-30 13.53.01

0 kommentarer

Lämna ett svar