Fram och tillbaka….

Mitt och Jonas förhållande går verkligen fram och tillbaka upp och ner just nu.. Man vet inte om det är natt eller dag.  Det är så olika från dag till dag.. Det är jobbigt och energikrävande.. Hur länge ska jag orka stå ut med allt som händer mellan mig och Jonas? Hur ska jag orka stå ut med allt annat?

Det är en fråga jag inte ens har ett svar på.. Jag vill och önskar att det ska bli bra men ibland känner jag bara att jag tvivlar på att det kommer bli bra. Jag känner vissa dagar bara för att ge upp hoppet på mitt och Jonas förhållande.. Men inte gör jag det.. Jag ser väll något litet som kan bli till det bättre? Stirrar mig blint på det han säger?
Jag vet inte..

Jag är väll så blond och blåögd så jag inte vill, kan eller orkar se att det är bara ett sätt att ha mig kvar..?
Jonas säger så mycket saker och ting men kommer han verkligen att göra det som han säger och ”lovar”? Vet inte.. Vissa dagar nej, andra dagar ja.

Jag är inte den som ger upp hoppet för minsta lilla men nu böjar det bli jävligt tråkigt lixom…. Men det löser nog sig! 🙂

Nu ska jag läsa i min bok lite..!

0 kommentarer

Lämna ett svar