Natt blir till dag

Idag har varit en riktigt jobbig dag känner jag.. Dels för att jag har varit trött och allmänt ledsen..
Ja jag är fortfarande ledsen över allt som händer mellan mej och Jonas.. 🙁 Det är verkligen skitjobbigt att försöka förstå.. Eller ens vara mitt uppe i. Det skriker i hela kroppen, man känner sej bara så ledsen och nere.

Jag vill inte, jag vill reda ut det här med Jonas så jag vet vad vi står och om vi skulle vara tillsammans så vill jag att han satsar helhjärtat på oss och kanske kan släppa sitt jobb i någon timme för att faktiskt vara med mej eller iallafall efter sitt jobb och massa sånna saker.. Kanske sluta åka till sin mamma så ofta iallafall be henne att sluta ringa 24/7 och ta in hans post.. :/ och låta mej få bo där mer än på helgen eller få bo med honom efter skolan! (<—– kanske) och lite sånna saker…. Sen ta avstånd från sin ”random” kompis.. Tyvärr.. Men det finns anledningar till att jag känner så..

0 kommentarer

Lämna ett svar