Det bli bättre..?

”God morgon!” eller hur man nu ska säga :/
Inatt har jag sovit så otroligt kasst så det finns inte ens på denna kartan hur illa det har varit..
Jag har drömt mardrömmar om Jonas och om att jag körde bil och någonting hände och Jonas brydde sig inte ett dugg.. Kl halv 5 så vakande jag i ren panik och var helt förstörd… Då hade jag sovit 2 timmar bara >_<’ Hjälp..
Så jag gick upp drack lite vatten och så och försökte somna om.. Men det gick rätt så dåligt.. Men jag lyckades att somna tillslut ändå! Men det var inte lätt eftersom jag bara låg och snurrade och kunde inte slappna av…
Efter många om och men så lyckades jag väll somna, men halv 8 var jag vaken igen och dö trött precis som alla andra dagar under den här förbannade veckan som har varit!  GAH.. Jag går sönder inom mej..

Om Jonas skriver något till mej idag så ska jag säga att jag och han måste prata och reda ut det här för det fungerar inte längre… :cJag klarar iallafall inte av att ha det som vi har det nu. För det gör mej galen. GALEN…..!

Nu ska jag packa ihop det sista och vänta på att få åka till Mora….
Jag vill inte åka hem samtidigt som jag vill göra det för jag orkar inte stanna kvar här och må såhär..

 

Ha det gött sålänge så hörs vi kanske senare 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar