Ibland så….

Jag sitter och tänker på Jonas i vanlig ordning… :C
Jag vet inte varför jag inte kan slutya täjnk på honom men det är sjukt drygt iallafall … :c
Det har varit en hel del fel på honom den senaste tiden.. Eller fel och fel.. Saker som jag har ogillat iallafall :/
Men idag så kom jag på en sak som jag har gjort som jag inte har tänkt på alls.. VArför har jag inte tänk på att jag kan göra saker som blir fel?
Ja jag vet inte men ibland så blir det så bara ;( Det spelar ingen roll hur mycket jag vill det eller inte.. Men en sak som jag tänker på är att jag har varit lite små arg och grinig emot Jonas vilket jag är väldigt ledsen över.. :cc Jag har varit irriterad på att han inte har viljat mysa eller något annat..  Varför? Vet inte men jag är ledsen över det iallafall.

Det finns så mycket tankar som snurrar runt efter i lördags natt så det är sjukt. Jag känner att jag är så förvirrad så jag vet inte ens vad jag heter vilket gör mej så himla ont. Jag önskar att Jonas visste mer saker.. Visste hur han vill ha det och massa med sånna saker! 🙁
Men nog om det nu..

Jonas om du läser min blogg.. Så är jag ledsen över att jag har varit sur och grinig emot dej och inte så snäll alla gånger..
Men det är sånt man inte tänker på förens det är försent 🙁 Men jag hoppas att vi kan lösa allt det här skiten snart. För bådas skull. För ingen av oss vill må dåligt, båda vi vill må bra. Även om saknaden kommer att vara stor efter allt skit som har hänt på den senaste tiden…. Men det finns inget som vi kan göra åt det nu.

Jag är säker på att din mormor har det mycket bättre just nu där hon mår bra. Jag kan nästan lova att hon har det så mycket bättre där hon är nu än vad hon hade det innan…
jag saknar henne åxå.. Massor faktiskt.. Men det spelar ingen roll för jag kommer ändå få träffa henne en vacker dag! Vilket känns bra, men jag hoppas inte att det blir än på bra många år!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar