Vinn en personlig almanacka

PersonligAlmanackaTvling

Så eftersom ni läser här så antar jag att ni är lika förvirrade som jag och är då kanske i behov av lite ordning och reda? 😉

Jag har precis beställt en till mig själv och vill ju inte vara sämre än att jag tävlar ut en till någon av mina fina läsare.

För att vara med och tävla:
Motivera kort varför just du vill vinna en Personlig almanacka. Glöm inte att ange din mailadress när du kommenterar så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Vill du ha extra vinstchans?
Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook/Twitter/Instagram. Skicka med länken till ditt inlägg när du kommenterar.

 

Tävlingen avslutas den 30 september.

Lycka till! ♥
52 kommentarer

52 kommentarer till Vinn en personlig almanacka

 1. Michaelmat skriver:

  wh0cd5700720 [url=http://nexiumgeneric.pro/]generic nexium[/url] [url=http://suhagraonline.pro/]suhagra online[/url]

 2. asKlnl5287 skriver:

  [url=http://buy-propranolol.link/]propranolol[/url] [url=http://buy-trazodone.cricket/]visit this link[/url] [url=http://amoxicillin875.eu/]amoxicillin[/url]

 3. Stina Johansson skriver:

  Jag vill vinna eftersom jag alltid har massa saker att göra så jag skulle behöva få koll på dem. Har alltid varit för lat för att skriva almanacka, men om jag skulle vinna en sån fin skulle jag inte kunna motstå att skriva i den!

 4. jessamy skriver:

  Delar på facebook med namn Linnea Möller.

  Jag skulle vilja vinna en då mitt liv är kaotiskt. Det är separation på G. jag jobbar för tillfället 100%, pluggar 25%. I oktober går jag ner på 50% jobb, skriver magisteruppsats på 50% och fortsätter läsa min 25% kurs. Lägg därtill tre barn med olika tider, olika aktiviteter och behov. Jag skulle behöva strukturera upp min vardag så att jag som ensamståede kanske kan hitta en timme till mig själv eller varför itne gå på en date?

  Mvh Lea
  [email protected]

 5. liselotte skriver:

  Jag är jättegärna med och tävlar om en personlig almanacka. Min dotter har haft en och vet att hon behöver en ny, men hon har inte riktigt råd med det. Så om jag skulle vinna så skulle hon få äran att skapa sig en ny välbehövlig fin almanacka. Mvh Liselotte

 6. Madeleine skriver:

  Åh, hoppas inte vinnaren är utsett ännu! Vill gärna vara med och tävla!
  Har börjat studera efter ett års mammaledighet, och känner verkligen att jag har noll koll på läget.
  Dottern har dessutom inte hunnit få någon förskoleplats till dottern, så ska hålla koll på barnvakter och barngrupper att hinna gå på mitt i all plugg.
  Hoppas jag vinner en fin personlig kalender, en uppmuntran mitt i vardagsstressen:)

 7. Sandra Petersson skriver:

  Visade tävlingen för min man som började skratta
  ”Hon behöver verkligen en kalender, kan du fatta?!”
  Hon går till fel släkting på släktmiddagar
  och i blomsteraffären efter mjölk jagar
  Jag älskar min förvirrade kära fru
  men det får liksom vara nog och räcka nu
  En Personlig almanacka skulle rädda husfriden
  så slipper jag komma ihåg allt åt henne hela tiden.

 8. Jag har tipsat om tävlingen i min blogg och adressen hittar du nedan.Hoppas på tur nu för då skulle jag bli glad.

  Som mamma har man ju alltid mycket att göra och allt skrivs ner på lappar för att komma ihåg alla viktiga möten,m.m En almanacka är alltid bra att ha med sig där man kan skriva upp allt,planera in sin fritid,planera in en fika med tjejerna vad som helst.Man har den med sig överallt och självklart en penna redo också om man inte blir allt för bortskämd med alla dessa mobiler som finns idag,men jag gillar den gamla almanackan så man skriver upp vad man skall göra.När jag var liten sparade jag alla alamanackor för att det blev ju som en dagbok för då kunde man lätt tillbaka vad man gjorde ett visst datum för exakt ett år sedan.Sedan sparade jag en när min son var liten för det var ju kul och se vad man hade skrivit.

  Håller tummarna

  http://mammatillhampus.blogspot.se/2014/09/tavlar-hos-gizzy.html

 9. Vill så gärna vara med och tävla.
  Jag har börjat jobba som vik som personligassistent & är behov av en egen almanacka där jag kan ha koll på mina tider mm + barnen aktiviteter mm. Håller tummarna här nu.
  Tipsat om din tävling: http://mammatillmajkenocharvid.blogg.se/2014/september/personligalmenacka.html

 10. charlotta hellström skriver:

  Hej!

  Jag är jättegärna med och tävlar. Som fem barnsmamma har man alltid massor man inte får glömma bort, allt ifrån tandläkartider till barnens kompisars telefon nummer. Mitt liv består av lappar som jag lägger på väl valda ställen men som sedan gärna städas bort av gubben. En egen kalender vore den perfekta lösningen, får jag då också designa den själv vore det ännu roligare.

  Mvh
  Lotta
  https://www.facebook.com/charlotta.hellstrom.9

 11. Eveline skriver:

  Jag vill så gärna vinna denna så jag kan få mer struktur i mitt liv. Passar perfekt nu till mitt nya jobb så jag slipper ha tusen små lappar i fickan.

 12. Anna Lundqvist skriver:

  Vill vinna en almanacka så jag fortsättningsvis inte glömmer fler viktiga möten, läkarbesök eller träffar med tjejkompisarna. Det har hänt för mycket såna missar nu sista tiden.

 13. Jag är jättegärna med 🙂

  Som en lite lätt virrig och arbetslös 2-barnsmamma behöver jag all hjälp jag kan få att hålla ordning på möten, dagis, arbetsförmedlings-tider osv. Att jag kan utforma almanacka precis som jag vill är ju ett jätteplus! Hoppas hoppas!

  Jag har tipsat här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2014/september/jag-tavlar-om-en-personlig-almanacka.html

  Kram, Ingrid

 14. stina liffner skriver:

  jag skulle vilja vinna en almenacka därför att jag verkligen skulle behöva ha en. Jag glömmer ibland bort när jag har läxor och andra saker, och det skulle vara shönt att ha en almenacka. Dessutom en som man får göra själv. Då blir man mer motiverad att ha en och det skulle vara roligare med ett trevligt omslag!

 15. Och min mailadress är [email protected]

  Kom på att den skulle ju med också. =P

  Kram Johanna
  http://www.rosabubbla.se

 16. Klart jag vill vara med och tävla!

  Om jag inte skriver ner saker, så finns de inte. Missar både det ena och det andra eller dubbelbokar mig. Hade verklige behövt en kalender där jag kunde ha koll på hela familjens aktiviteter!!!

  Kram Johanna
  http://www.rosabubbla.se

 17. Emma skriver:

  Jag skulle gärna vara med i tävlingen! Jag har börjat i 9:an nu, och är sjukt stressad över de nationella proven, gymnasievalet m.m. Jag skulle behöva en almanacka, så jag kan hålla reda på alla läxor, prov, m.m. Men även för de roliga sakerna 🙂

 18. Millah skriver:

  Efter 10år från skolbänken så börjar jag känna mig riktigt nervös
  inför att köra igång med studierna på måndag, men ska bli kul.
  Men känner att jag vrkigen skulle behöva en almanacka där jag
  kan skriva ner saker för att kunna komma ihåg.
  Tider, lektioner, annat i livet, dotterns aktiviteter och tider.
  Skulle underlätta otroligt mycket och betyda mycket att vinna detta fantastiska pris,

  Hoppas på tur. Kram // Millah
  [email protected]

 19. Kristiina skriver:

  Hej!

  Jag är gärna med!

  Motivering:
  En personlig almanacka som håller koll på vardag som fest
  och allt där emellan som för mig betyder mest.
  Med egen stil, design och finess blir det som bäst!
  Perfekt sätt för ordning och reda, från jobb, intressen och familj och hus,
  kalas, weekends och massor av mys.
  Hoppas på vinst så jag kan börja planera in massor av kul och bus!

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 20. Marina K skriver:

  Hej!
  Jag skulle direkt och utan tvekan ge en personliga almanacka till min lillasyster som precis börjat i 6:an! Det är nu hela allvaret med läxor, prov och betyg börjar och kommer, samt en massa utflykter mm. Det är ett jätte stor steg skillnad för min lillasyster och hon känner att det börjar bli tråkigt och stressigt. Hon har förlorat sin glada och positiva energin och känner att det är inte roligt i skolan längre. Jag vill därför hjälpa henne med att få tillbaka sin glada energi genom att uppmuntra henne och hjälpa henne med att planera hennes tid i skolan, så att hon inte behöver känna sig så stressad och att hon har möjlighet att göra annat kul hon tycker om, utan att behöva känna dåligt samvete för att glömt att plugga till ett glos förhör mm. Just nu har hon skrivit upp sina läxor på en massa olika papper och jag själv har ingen kolla på vilka läxor hon har och till när.
  Min lillasyster är väldigt kreativ av sig och älskar musik. Hon skulle designa sin almanacka med en massa noter och rita/klippa/klistra sånt som hon gillar med musik på almanackan. Detta skulle uppmuntra henna mycket, och glädja henne, på så sätt kommer hon kunna fortsätta 6:an utan några hinder och stress, med positiv energi.

  Ha det underbart!
  Med vänlig hälsning Marina

 21. Fröken M skriver:

  Jag vill vinna för att jag behöver en almanacka som bokstavligt talat håller ORDNING på mitt liv !
  aktiviteter, möten, arbetstimmar, ”kom ihåglistor” och små noteringar ligger nu utspridda på små lappar i vårt hem och varje gång jag ska sammanställa tex månadens arbetstimmar så blir det KAOS !
  Därför håller jag tummar och tår för tur, en egen personlig almanacka och lite ordning i tillvaron 🙂

 22. Linnea E skriver:

  Jag är i stort behov utav en almanacka jag går nu sista året på gymnasiet och har en hel del att hålla koll på det är prov,läxor,studentfester,födelsedagar,körkort,teorilektioner och körlektioner, det jag älskar med just denna almanacka är att man kan designa den själv! håller tummarna för en vinst! ♥

 23. Hanna skriver:

  För tre månader sedan föddes min underbara dotter. Jag har aldrig vart så glömsk som jag är nu.. Det är på gränsen att jag blir tvungen att skriva mitt namn på kylskåpet. Som nybliven mamma blir man ofta glömsk. Även de allra viktigaste saker vill inte fastna. Mycket ska man komma ihåg.. Vaccinationer, besök till bvc, första leendet, första steget.. Det här hade vart guld att vinna! Kram Hanna

 24. Emma L skriver:

  Jag glömmer alltid bort vad jag ska göra, och är så dålig på att planera upp veckorna eftersom jag skriver allt på olika papperslappar som jag sedan tappar bort. Med en almanacka kanske jag faktiskt hinner med allt jag ska göra haha. En almanacka vore verkligen perfekt för mig!

 25. Ida Banck skriver:

  Hej!

  Dessa almanackor är fantastiska!
  Jag vill vinna en för att kunna planera min vardag utan att glömma hälften 😉
  Jag har mycket att hålla i huvudet med två jobb, två barn och aktiviteter kring detta och ett och annat äventyr.

  Håller tummarna för att jag blir den som får styr på allt eftersom jag inte är så modern att jag använder den som finns i mobilen. Heja papper och penna!

  Med vänlig hälsning,
  Ida

 26. Sanna skriver:

  Smartphones, datorer och vad som än finns att tillgå,
  det är en almanacka av papper jag önskar att få
  När man pluggar, jobbar och inte längre bor hemma,
  vill man ju få både planering och ekonomi att stämma
  Och så glad man skulle bli av att få välja färg och form,
  då skulle det kännas som om man kan ta hela världen med storm!

 27. Jennya Johansson skriver:

  Jag har ett behov av att vara ”fyrkantig” och strukturerad för att få mitt liv att funka bättre. I slutändan handlar det om att få motivation och bli motiverad. Jag för nämligen ”träningsdagbok” i ett opersonligt skrivhäfte från ICAMaxi, och det skulle vara roligare med en personlig och unik almanacka. Det är inte bara barn som behöver en sådan! Jag måste (bör) träna dagligen av hälsoskäl och skriver upp all form av fysisk aktivitet och OM jag inte tränat så finns det en anledning till det, så då skriver jag in även det i träningsboken. Som en piska i sammanhanget så visar jag min dagbok för min väninna Anna, och jag tar även ett titt i hennes – på så sätt ger vi varandra feedback och motivation. Har delat med mig av tävlingen på FB. Glada hälsningar Jennya https://www.facebook.com/jennya.johansson.52

 28. JoHaNNa skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna en kalender så jag kan få ordning på mitt liv! Jobbar som vikarie så måste verkligen skriva upp när och var jag jobbar. Hade en fin kalender, men den blev gammal precis, och skulle aldrig ha råd att köpa en sån här fin. En kalender är helt enkelt ett måste för att organisera mitt liv, dessutom är min sambo i stockholm mån-tors och jobbar, så vore kul att ha ett foto på honom på framsidan av kalendern, då skulle jag alltid kunna ha honom med mej 🙂

  delat på fb: Johanna Hellberg

 29. Vivi skriver:

  Oh! Som ganska nybliven och trött mamma som förhoppningsvis ska börja jobba snart 😛 så behöver jag verkligen skriva upp saker och ting när jag bokar in möten och fikor, annars dubbelbokas det eller glöms bort. Hade jättegärna haft en snygg och personlig almenacka och skriva upp allt i !
  Mvh

 30. Paola skriver:

  Här har jag tipsat: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/516205555180196

  Till dottern som knappt minns vilken dag det är vore detta ett bra hjälpmedel både i skolan och hemma!

 31. Camilla Wihlborg skriver:

  Är gärna med!
  Ska börja jobba igen i januari efter mer än två år hemma med vårt yngsta barn.
  Lär behövas en klok almanacka så jag kan ha koll på mina snurriga arbetstider!
  Hoppas på tur.
  Kram, C

 32. mikaela skriver:

  jag är med och tävlar! skulle verkligen behöva en snygg almanacka som kan hjälpa mig att hålla vardagen organiserad när jag jonglerar med avhandlingsskrivande, frivillig arbete och läkarbesök!

 33. Julia skriver:

  Nu har sista året i gymnasiet precis börjat. Detta innebär 200p matte på ett år, 100p fysik 2, 100p teknik 2, massa inlämningar och gymnasiearbete… Jag behöver struktur!!! Och det skulle en almanacka hjälpa mig med!

 34. Sara H skriver:

  Hej jag vill super gärna vinna en. För den skulle passa bra nu när jag är färdig barnskötare och ska börja jobba nu så jag kommer ihåg allt. Plus även privat liv och träningar mm för barnen.

 35. Linda Sundqvist skriver:

  Hej. Jag är gärna med. Har precis fått vårt första barn och nu behöver jag en bra almanacka för att hålla reda på hjärtats alla tider.

 36. Jag vill gärna vinna en personlig almanacka eftersom att jag nu väntar mitt tredje barn och har många tider att hålla koll på. Går dessutom skola och har många prov att komma ihåg. Jag har aldrig varit glömsk förut men dom senaste åren har jag glömt många tider. Det vore ju hur kul som helst att få göra en personlig almanacka och ha bilder på mina barn på den.

 37. Spacegirl skriver:

  Jag vill vinna därför att jag tycker om saker med det lilla extra, design och färg. Får jag då designa min egen almanacka är ju lyckan gjord.
  Har delat i min blogg
  http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2014/september/30-september-vinn-personlig-almanacka.html

 38. Lotta i Småland skriver:

  Jag är utan att överdriva en högst förvirrad varelse. Denna stackars förvirrade varelse gör det inte lättare för sig genom att vara med på sjuttielva olika saker jämnt, jobba med ett oregelbundet schema samt vara mor till två barn. Det går åt kalendrar och almanackor för att styra upp livet! För det mesta får jag ihop allt.

 39. Anna Holm skriver:

  Jag vill vinna en personlig almanacka för att kunna strukturera upp plugget och allt runtomkring mitt sista år på högskolan och som grafisk design student är det ju superbra att få designa sin egen almanacka! 😉

 40. Lina Eckerström skriver:

  Denna snurriga småbarnsmamman skulle minst sagt behöva en almanacka. Har istället 300 lappar liggandes i skötväskan med allt från bvc-tider, utvecklingssamtal, extra jobbtider & allt annat på. Får aldrig tummen ur att beställa en ny sen min gick ut 2012. Men nu kanske ? 🙂 Hoppas !

  Ha en fin kväll.

 41. Annika skriver:

  Jag älskar att vara kreativ och skapa egna saker. Sedan är almanackorna väldigt tråkiga som finns i butiken och inspirerar aldrig mig!

 42. emelie skriver:

  Jag är gärna med och tävlar!
  Skulle jag vinna en personlig kalender så skulle jag ge den till min syster Malin!
  Varför? För hon måste vara den mest virrig personen jag känner =) vet inte hur många gånger vi bestämt att vi ska iväg på saker så dubbelbokar hon jämt. Hon är även ensamstående 2 barns mamma så en kalender hade varit ypperligt till henne =)

  Bra blogg! kul att hitta hit.

  MVH//Emelie

 43. Jag är gärna med och tävlar!
  Min nuvarande almanacka tar slut i början av december och lillan börjar på föris i början av november. Jag som är så virrig till att börja med skulle inte klara mig utan almanackan! Det kommer vara 2 barn på föris, jobb, träning, bakning, och massa annat som behöver skrivas upp för att inte glömmas bort. Även fast jag ibland till och med glömmer att skriva upp det 😉
  Så ja, virrpanna nummer 1, that´s me 😉

 44. Emma skriver:

  jag är gärna med och tävlar! =)

  skulle vilja vinna och ge till min syster som är ensamstående 3 barnsmamma. Hon har så himla mycket att tänka på och jag vet att hon inte brukar få struktur på saker och ting och glömmer lätt bort saker som är viktiga. Hon skulle bli superglad för en personlig almanacka på sina tre sönder som bild på framsidan 🙂 Jag håller verkligen tummarna att jag vinner och få ge en till henne <3

  Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2014/september/tavling-personlig-almanacka.html

 45. E.K skriver:

  En sådan hade varit bra att ha. Jag har så mkt datum att hålla reda på. Jag studerar så det är både inlämningsuppgifter och prov, mina två barns olika tider för olika aktiviteter. Och även för att skriva ner små ”kom ihåg” grejer. Mitt minne är inte min bästa vän, minnet sviker för ofta. Hade verkligen uppskattat och tagit vara på almanackan.

 46. Malin Svensk Björck skriver:

  Hej!
  Jag behöver verkligen en sån här!
  Har alltid haft Bra minne men sen skadade jag mig och det visade sig att jag har en genetisk sjukdom som så att säga blev aktiv när jag skadade mig.
  Så sen 13 år tillbaka lever jag med generellt smärtsyndrom, instabila leder, hjärtbesvär och kronisk trötthet.
  Inget av detta gynnar minnet precis 😉
  Så det vore jättekul med nåt fint och personligt för att hjälpa mig komma ihågsaker och slippa skämmas när jag glömmer nåt.
  Ha en härlig höst!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  [email protected]

 47. Jag är gärna med. Jag är så stressad och glömsk så jag blandar ihop det mesta. Skulle behöva strukturera upp mitt liv lite och hoppas på tur i denna tävling.

  Har delat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/09/17/personlig-almanacka-2/

 48. Hanna Andersson skriver:

  Med fyra barn, jobb och allt annat som hör vardagen till hade det varit toppen med en sådan almanacka att skriva upp och ha koll på allt som händer och sker 🙂

 49. Linneaa skriver:

  Hej
  Jag skulle vilja vinna den här almanacka till min pojkvän så att han kan börja hålla koll på all viktiga saker som händer på veckor/helger. Just nu försöker han hålla allting i huvudet och det slutar vanligtvis att han glömmer mycket. Han har själv sagt att han borde ha en liten almanacka att skriva i och varför inte en som är personlig också! 🙂

  /Linnea

 50. Frida Elmgren skriver:

  Hejsan!

  Jag hoppas på att vinna den här,
  för att förenkla min tonårsdotters atmosfär.
  Sista året på högstadiet hon går,
  så många prov och läxor hon nu får.
  För att inte blanda ihop allt,
  skulle hon med denna snygga almenacka kunna ta det lite kallt.
  Håller nu tummar och tår och hoppas på att hon denna vinsten får.

  Ha en toppendag!
  Hälsningar Frida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *