healingbeautybydaniela

Vad är liv… en kär lek.

 

Kika gärna in på någon av dessa inspirerande bloggar, kanske finner du något som intresserar & inspirerar dig…

http://sussie-maskinisten.blogspot.se/ http://blogg.improveme.se/healingbeautybydaniela/ http://www.peelitoff.net/ http://www.levdittliv.se/ http://www.josefi.se/ http://catcatch.wordpress.com/ http://kvinnamammajouren.wordpress.com/ http://www.andebark.se/ http://galleriaquarelle.blogspot.se/ http://bloggen.willvin.se/ http://evakarinwallin.se/blogg/ http://passionforhalsa.se/ http://passionforlivet.com/ http://hkgrensman.blogspot.se/ http://blogg.skanskan.se/natverksambassadoren/ http://wwwskrivkladan-anna-karin.blogspot.se/ http://blogg.livlustbalans.se/ http://stegvisatankar.stegforsteg.net/#home http://www.besoksliv.se/blogg/jeanette-bohman http://www.ambassadorer.se/bloggar?blogid=2401 http://kvinnamedsmak.se/ http://redovisning-bokforing.se/ http://www.qoolaqvinnor.se/index.php http://shinenetwork.wordpress.com/om-shine/ http://www.mariahelander.se/ http://affarsliv.biz/bloggar/agnetaberliner http://agnetaberliner.blogspot.se/ http://lustochliv.blogspot.se/ http://gottarbetsliv.se/ http://www.punctumsaliens.se/ http://kullbergutveckling.se/blogg-nyfikenheter/ http://klokegard.se/

sussie-maskinisten.blogspot.com

Kärlek. Nog är det en kär lek. Mellan själar som mötts. Tillsammans skapar en gemensam värld. Blickar framåt genom att befinna sig i medveten närvaro. Två världar som väljer vandra sida vid sida. Älska och bli älskad.

Livet är expansion, ständig rörelse, en evighet i Universums andetag. Vi är inte här för att lära, utan för att minnas. Vi blickar inåt tills vi, steg för steg, börjar minnas. Vår essens´ existens. Upprepningar förekommer tills vi börjar förstå. Det är vad vi kallar för lärdomar. Om vi hellre väljer blicka inåt, än utåt, fler lager av det som inte tillhör våra själar, sakta bleknar bort. Då varje steg vi tar är en strävan efter att komma henne närmare: Kärleken. Som omsluter allt. Som är allt. Utan henne, upplever vi tomhet. Ensamhet. Förvirring. Livet saknar mening. ”Utan kärlek överlever vi, med kärlek lever vi.”

Som sagt, blicka inåt. Endast Då uppnås en av livets största insikter, upptäckta mirakler: Att all kärlek redan finns inom oss. Därmed hela Alltet. Livet. Existensen. Universum. Alla svar vi någonsin har letet efter. All rikedom. Där, i själen, som är direkt länkad till resten av skapelsen. Genom att blicka utåt och leta efter kärleken ”där ute”, i någon annan. Den ”rätte.” Vilket misstag! Slöseri på tid, slöseri på liv… Den rätte ska komma in och älska en. Uppfylla ens tomrum. Ens förväntningar. Krav. Överenskommelser som skall följas. Någon utanför ens inre… var inte den yttre världen/verkligheten en reflektion av ens inre…

Det vi sänder ut, får vi tillbaka. Det vi vibrerar ut, får vi tillbaka i form av händelser, människomöten. Exakt vad/vem är ”den rätte” som vi drar till oss. Som ska ersätta våra inre illusoriska rädslor, med kärlek… Någon som kommer bekräfta just det: våra rädslor. Därför sägs det att oftast är våra partners våra största lärare, ”de” som trycker på våra ömmaste punkter. De delarna av oss som gör mest ont. Därav konflikterna och bråken relationer emellan. När våra inre sår inte bejakas och smeks utav kärlek, utan av det vi precis skickat ut: rädslor. Vi möter våra egna rädslor. För vår partner är vår spegelbild. Det handlar aldrig om Honom eller Henne. Alltid om en själv.

Vi bokstavligen förväntar oss att någon annan där ute , sk den rätte, ska älska oss. Så som vi är. Wow… vilket ansvar vi axlar ”någon” annan. Inte konstigt att den där ute oftast misslyckas. När vi i stället borde blicka inåt. Villkorslöst älska oss själva… För hur kan man sakna någonting när allt redan finns där. Inom oss.

I stillheten smyger insikterna fram. De får liv. När min inre tillvaro står stilla, är det jag som upphör: Upphör med tankar, rörelser, måsten. Med allt det som ifrån mig stjäl dyrbara stunder av livet. När jag pausar, stillar och behärskar sinnet, är jag som mest levande. Och då, blir jag omfamnad av livet genom kärleken.

I kärlekens famn dyker jag och däri förblir. När själen min får lov att leva mitt liv, och jag blir härskare över mitt sinne. Jag fyller mig själv av mig själv. Min egen kärlek. Inser, att ”den rätte” ”där ute” som jag så desperat letat efter, var egentligen jag själv. Andas ut. Återigen kan andas in. I lugn. Harmoni. Framför allt, i SinnesRo. Jag möter sedan, en helt ny spegelbild.

Där, i kärlekens famn, spelar ingenting roll längre, medan allting pulserar av lycka, frid och liv. Må Väl, DaniLove

Långt bortom att se och tro… TILLIT…

” Den här sortens tro på det okända vill jag kalla tillit. Du har tillit till att solen (och du själv) ska gå upp i morgon, tillit till att tynglagen ska hålla dig kvar här på jorden, tillit till att hjärtat ska fortsätta slå och lugnorna ska fortsätta andas.

Och med lite övning kan du börja känna tillit till att du alltid får det du behöver, till överflödet och harmonin och – till sist-  TILL ATT DINA DRÖMMAR SKA UPPFYLLAS.

vÅRT mAGISKA uNIVERSUM… Den Magi som omsluter vårt liv, om allt det som är så gäckande, osynligt, tyst, abstrakt och, oftast, helt förbisett och taget för givet.

Men den här magin är tydlig i varje aspekt av vår existens om vi bara gör oss besväret att leta efter den.

Visst, man ska kunna förlita sig på eller tro på sig själv, sin familj, sitt yrke & på en massa andra saker.

Men när det handlar om att lita på  Livets Magi & Mirakel, på det okända & mer ogripbara är det TILLIT det handlar om.

Tillit kan användas som en synonym till tro eller vetande, men tilliten innefattar oxå att se vår andliga natur & förstå att vi inte är här pga  en slumpartad händelse i kosmos.

det innebär att se ditt sanna, gudomliga arv.

Tillit är insikten om att du inte behöver klara av livet ensam…

utan får stöd & vägledning från osynliga vänner.

Vi har INTE kastats ut i världen för att prövas, för att bevisa att vi har tillräcklig kraft, viljestyrka & uthållighet

för att överleva livets turbulens. Vi är här för att ge instruktioner – vad vi än önskar – till ett universum som gärna svarar.

Men om vi tror att vi måste klara av det ensamma kommer universum och dess principer att reflektera det,

& då känner vi oss ensamma. Så stor frihet har vi.

Varför skulle du vara här om det inte vore för att växa, för att uppleva, för att upptäcka, för att lyckas, för att

SMAKA PÅ DIN EGEN SKAPELSENS RIKEDOM?

DU ÄR HÄR FÖR ATT BLOMSTRA.

DU ÄR UNIVERSUMS CHANS ATT FÅ LE & SKRATTA.

Inre Längtan

Att det kan finnas så många dagliga tankar, mellan 60-70.000 är  för mig nästan ofattbart. Att upprepa samma tankar, skapas ett tankemönster och därmed en vana. Det vi har fokus på, det får vi. Enkelt.

Vanan skapar en trosföreställning. Det vi tror på.Vacker ful smart dum duga oduglig rik fattig tjock smal ensam lycklig

Vad vi än väljer tro på , blir till vår verklighet.

Det som förstärker tanken som sedan formas till fysisk verklighet, är Känslan

Det fantastiska med hela denna ”livs-formula”, är att vi Kan Välja. Vi Kan välja våra tankar och känslor, bryta vanor, trosföreställningar, trams som inte tjänar oss till, vår utveckling, som inte bidrar till välmående utan hindrar oss från att leva utifrån vår högsta potential, från att skapa vad vi än önskar. På vårt eget sätt. Inte samhällets. Alla de andra i vår omgivning. Alla dessa oskrivna regler som fanns här innan vi föddes. Som vi i vår tur får lära oss. Vad som gäller.

Vad som är rätt och vad som är fel

Överenskommelser

Allt är överenskommelser

Och vi KAN skapa nya. Genom ökad medvetenhet

Det finns en del vi önskar i livet. Så vi mår bra. Många pusselbitar som ska falla  på plats. Som vi brukar kalla det.

 Familj, boende, hälsa, ekonomi, utseende, plats att bo på, vänner  och allt sådant som förgyller våra liv och bidrar till det vi stundvis upplever som lycka. Vi bär på många längtan inom oss.

Och sen?! När vi uppfyllt allt det ovannämnda ?!

Vad återstår… Är vi lyckliga då…

Eller fortfarande någonting som inte Fallit på plats… Som saknas

Och vi kan inte riktigt sätta fingret på det

Det är EN gemensam längtan. EN enda. Önskan

Vi Alla bär i våra själar

Att älska

Oss själva

Precis som vi är

Just Nu

SEN kan vi älska vår nästa

Och bli älskade

Lev utifrån Din Högsta Potential

Lev utifrån din högsta potential…

Lita på dina positiva egenskaper, lita på dina färdigheter och förmågor.

Du är här för att lära, utvecklas utifrån det som uppfattas som utmaningar. För att kunna läka dina inre sår.

Dina utmaningar är gåvor som skänker dig en större förståelse och djupare lycka än du någonsin kunnat föreställa dig.

Du är inte här för att förlora tid. Slösa din energi. På din omgivning.

På Andra människors åsikter om hur du ska Göra eller Inte göra, vad du ska Säga eller inte säga. Vilka beslut du ska ta.

Hur du ska leva DITT LIV. Som är Ditt. Och ingen annans. Lita på Dig Själv. För Du vet bäst. Vad som är bäst för Dig.

Du är här för att omfamna livet. Du är här för att förverkliga dina djupaste drömmar och önskingar.

Du lever för att upptäcka att du är Universums största skapare, för Du KAN skapa ditt liv.

DU ÄR KONSTNÄREN SOM ALDRIG VILAR

DU ÄR BÅDE KONSTNÄREN OCH KONSTEN

DU ÄR SKAPAREN OCH SKAPANDET

DU ÄR LIVET

Ju mer du bejakar dig själv och lever utifrån din högsta potential, desto mer frihet och lycka kan du gotta dig i.

I varje given stund, vänd dig inåt. Lyssna till ditt inre. Ditt hjärta.

Det finns ingenting som du inte kan klara av. När du väl lärt dig att lyssna inåt Och bejaka svaren genom att leva utifrån Din sanning.

Ingen och ingenting annat.

När du väl blir mer medveten om dina mentala föreställningar och bit för bit ersätter de med nya. Med sådant som tjänar dig. Som får dig att må bra. för det är det viktigaste i livet. Att Må Väl. Utifrån det tillståndet, av välmående, kan vi skapa mer harmoni. I våra liv och därmed i världen. Den som väljer inre utveckling, genom att själv upphöja sig till större medvetande-nivåer, bidrar han eller hon till en bättre värld.

Så kraftfulla är vi människor. Därför Gandhis ord: ”Var den förändringen du vill se i världen…”

Vad du än gör, stanna upp, och lyssna till ditt inre.

Må väl, Dani

HealingBeauty by Daniela

Välkommen till min blogg-värld

Livet. Dess stunder. Vad går det hela ut på … egentligen.

Här kan du få möjlighet att ta del av mina inre och yttre uppfattningar om tillvaron. Vi är en helhet, dvs mer än vi tror… Bortom den fysiska skepnaden. Så många tankar, faktiskt upp till 60.000-70.000 dagligen… Vad snurrar i våra huvud… vilka tankar har mer eller mindre makt över oss… Har vi själva en möjlighet att  styra dem… kan de Verkligen skapa våra liv… och hur kommer känslorna in i bilden. Hur samspelar tankar och känslor, och hur påverkar de vår tillvaro…

Samt, bitar i det yttre. Allt från kläder, skor, skönhetsprodukter till bilar, hus, smycken till t.o.m våra titlar: förälder, yrke, vän, kollega, partner…

Våra liv… I det stora hela…

Hej världen!

Välkommen till improveme.se. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller ta bort det och börja blogga!