It´s up to you what your world looks like.

Jag såg avsnitt ett av Djävulsdansen på SVT den ändrade min syn på livet. Det var ett citat som jag särskilt fastnade för och det var det här citatet

Oavsett vad som har hänt med vårt psyke när vi var barn så är vi vuxna idag och det är vårt ansvar och vår frihet som vuxen att få välja själva hur vi vill leva.- 

Jag tror att det är lätt att man tar på sig offerkoftan och känner sig trygg i den. Men man gör sig gärna en otjänst. Offerkoftan begraver människan levande. Ett annat citat jag även fastnade för var denna:

Om man är uppvuxen i en kaotisk miljö så är det, det enda man känner igen och det enda man känner sig trygg i. Det normala blir för tråkigt. Men man måste våga bryta ett mönster så att man inte hamnar i en cirkel som inte för en framåt i livet.

Lingonveckan är här och jag är dosig i huvudet av alla värktabletter men strax ska jag iväg på en mässa.

Love / I

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida