Dinner & friends

 

IMG_1563.PNG

 

Vänner är de som dyker upp under en dag som inte går att beskriva. Som finns där och sover bredvid en efter en dag av sorg. En som tålmodigt ligger där och kan inte sova för att man gråter en hel natt. Vänner är de som kom hem till mig när jag inte åt och köpte med sig mat och lagade mat åt mig i mitt kök för att se till så att jag äter. Vänner är de som försöker muntra upp mig när jag egentligen bara vill ligga i sängen och krama om min kudde och tänka på att det är du jag kramar om. Vill hålla hårt om dig och säga att jag aldrig släpper taget om dig, har aldrig gjort kommer aldrig göra det.

Ta vara på era vänner som finns där för er både i glädje och i sorg. Håll fast vid de.

XOXO / I

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.