Skuggor från KIKO MILANO

IMG_5421

IMG_5426

God morgon mina sköldpaddor jag har varit sjuk och svimfärdig men ändå försökt gå ut en liten stund då och då. Nu har jag bokat biljetter inför en grej som jag ska göra, så det känns jätte bra! Man måste våga växa och ta risker 🙂

Tillbaka till skuggorna 😛 Förutom lacken så fick jag även hem ögonskuggor. Jag har vart på jakt efter en snygg skugga som ska passa till häftiga linser med en grå nyans. Och blev kär i denna dock så måste man skugga med några lager och lägga på mer under kvällen då pigmenten i den grålila skuggan inte är så stark i sig. Men vill man ha en lättare variant av skugga kan man definitivt testa den.

Nu kommer vi till den ultimata guldögonskuggan! Jag har vänt upp och ner på marknaden för att hitta en guldfärgad ögonskugga som inte är för gul eller har röd pigment i sig. Och finally en perfekt ögonskugga med Grym pigment! Im in heaven.

Grålila ögonskuggan KIKO Milano No. 33

Guld ögonskuggan KIKO Milano No. 200

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.