Thank you

Den här veckan började rikigt bra! På söndagkväll ringde bästa vännen Regina och berättade att hon var på väg hit till Finland för att hälsa på mig. Gissa vem som blev överlycklig! Vi har haft riktigt roligt som vanligt, sett på film, ätit gott pratat om allt mellan himmel och jord och varit ute på promenad och klättrat upp i backhoppstornet och sett på kvällsutsikten ( hatar egentligen att gå upp dit haha får svindel ), haha jag och Regina stod där som ett par fågelholkar när vi såg killar inte äldre än 10 år som hoppade därifrån.  Dessa två dagar har varit super, en perfekt födelsedagspresent <3

Nu har Regina åkt igen och jag har kört intervaller 1 timme på crossen. Lyssnade på nya iPoden  jag fick av far min på posten som present ( fyller år på fredag ). Rosa och touchscreen, perfekt haha. Super bra ljud dessutom, så äntligen är det riktigt kul att crosstraina.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida