Guppigt värre

Nuu är jag återigen hemma. Skönt! Även fast det har varit riktigt trevligt att få jobba ombord på färjan. Massor med trevliga människor att vistas med.

Idag var det sjukt stormigt ute på havet ( har dock varit med om värre ) men vinflaskor och bestick flög omkull i buffén och vaknade några gånger i hytten av att jag höll på gunga ur sängen haha. Filmade tillochmed hur mina kläder upphängda på väggen gungade, såg så kul ut. Vilken tur att jag inte blir sjösjuk.

Nu är jag dock på mindre bra humör. Öppnade h&m paketet jag väntat på i 2 veckor, och bara hälften av kläderna jag och mamma beställt hade kommit, of course!! Så jävla störande! Då hade jag checkat minst 2 gånger innan jag beställde att allt fanns i lager, men ändå lyckas dom med detta. Då står det såklart på räkningen att resten kommer i maj, man tackar och bockar för att kläderna jag tänkte ta med till Turkiet kommer då jag förmodligen redan är på väg hem därifrån.

Och inte nog med detta, vrålhungrig som jag är när jag kommer hem efter en lång arbetsdag så är kylskåpet ” till min stora  förvåning” tomt. Inte ett shit fanns det hemma så slutade med att jag stod och grävde ur mögelost paketet för att få något i magen haha. Så nu kan jag inte ens se fram emot frukosten. Shoot me!

Haha ibland måste man bara få skriva av sig lite. Värdsliga saker jag klagar på I know men ibland blir man bara så sjukt jävla frustrerad och vill slänga sig i väggen för småsaker 🙂

Godnatt på er. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida