Eyes

Många gör misstaget att använda vanlig ansiktskräm även runt ögonen. Även jag gjorde det förut, men märkte att jag hela tiden hade mörka ringarna runt ögonen och fick vaglar. Nu anväder jag alltid ögonkräm då den är mkt tunnare än vanlig ansiktskräm och tynger inte ner den tunna huden runt ögonen. Vissa ögonkrämer reducerar även mörka ringar och svullnader.

Just nu använder jag en ögonkräm från märket Simple. Den är åxå väldigt simpel måste jag säga haha, den kostade inte mer än 4 euro och funkar inte heller superbra men är ett bra budgetalternativ. Den andra från Clinique är mammas och kostade runt 20-3o euro om jag kommer rätt ihåg. Har inte testat den änn, men antar att den är en aning bättre än min nuvarande.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida