Stockholm

God kväll <3

Det har varit fullt ös här hemma ikväll, eller egentligen hela dagen. Regina har varit här och hållit mig sällskap bland annat genom att läsa mina gustaf böcker och lyssnat på Work It out Barbie kasetten som vi hittade i min låda hahah.

Ne men sen har jag suttit och sytt lite smått på min nya symaskin i källaren, men såfort mamma stack på möte fick den såklart något errorfel och slukade upp allt tyg haha. Sen körde pappa slut på mina underarmar och biceps i vårt egna lilla gym och nu sitter jag här och bestämde mig just för att åka till stockholm i morgon.

Hade tänkt åka på lördag me mamma och bror, men det kom jobb ivägen så tar det i morgon. Ensam! Men jag tröstar mig med att jag får kolla på smink huuuur länge jag vill då ist 😉

Nu tar jag natt. Puss kram och Godnatt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida