Protein hair mask DIY

IMG_9121

 

Söndag = Hårinpacknings dag för mig. Brukar köra på lite olika men brukar ändå se till att tillföra protein till håret nu som då. Jag skall tipsa er om den här hårinpackningen som du kan göra hemma helt själv. Vad som behövs ser ni på bilden, använde en hel avocado, banan och ett ägg, men det räckte gott och väl till både mitt och mammas hela hår, så om ni inte har jättetjockt och fluffigt hår så kan ni halvera satsen, resten har jag bara hällt i på måfå.  ( bäst resultat blir det om du använder mixer, går också att blanda med gaffel )

Blev inspirerad av Alba Ramos, ni hittar henne på youtube som sunkissalba. Jättebra kanal! =)

Brukar alltid ha i min hårinpackning minst 1 timme, men helst 2-3 innan jag sköljer ur med antingen bara balsam eller shampo och balsam.

Kram

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *