African black soap

IMG_9245 IMG_9248

Här skall ni få ett litet skönhets tips utav mig!

Jag har länge letat efter ” Afrikansk svart tvål” fint översatt, och lyckades äntligen hitta en under min senaste visit i Finland. Det är tyvärr inte det lättaste att få tag på här i norden vad jag märkt ( om man inte lyckas hitta någon afrikansk/utländsk affär som jag gjorde ). Och när nånting är extra svårt att få tag i vill jag bara ha det ännu mer haha. Nu har jag iallafall använt denna tvål i ungefär en vecka aaand i love it. Det är en 100% växt baserad tvål, ursprungligen från Nigeria ( om jag inte minns helt fel ). Den innehåller bland annat kokosolja, sheasmör och vitamin E och är känd för att hjälpa hud med Acne eller andra utslag/hudproblem. Jag tvättar endast mitt ansikte med den men man kan använda den precis likabra till resten av kroppen. 

Vad jag upplever när jag använt den är känslan av mindre porer och mjukt och sammetslent ansikte, känner inte heller att jag skulle bli torr som vissa ansiktsrengöringar kan göra. Nu lider inte jag av några hudproblem som tex acne så det e svårt för mig att säga hur bra resultat den ger för det, men känslan den ger efter jag använt den + att den är 100% naturlig ger tummen upp från mig.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *