My current morning skincare routine

IMG_2856

IMG_2860

 

Såhär ser min morgonrutin ut för tillfället:

1. Clean&Clear Morning energy toner- ÄLSKAR DENNA! Den har en frisk doft och man känner sig superfräsch efteråt,perfekt på morgonen! Billig dessutom, det gillar vi.

2. dr.Brandt dark circles away serum-  Jag lider tyvärr av mörka påsar under ögonen, typ jämt och ständigt, så jag är i princip villig att testa alla krämer som hjälper mig på vägen haha, detta är ett serum som är helt OK, kommer använda slut denna och testa någon ny nästa gång, alltså kommer inte köpa den igen, för mig var den inte värd de pengar den kostar ( runt 500 spänn, trooor ja ), MEN den kan ju fungera hur bra som helst på någon annan. Men som sagt, den är absolut inte dålig, funkar inte bara så bra på mig som jag ville. 

3. Origins Ginzing ögonkräm- Samma sak gäller här, en hyffsat bra ögonkräm, har en uuuuuunderbar lyster så jag älskar att använda den på morgonen, man ser mycket piggare ut direkt, MEN på kvällen vill jag ha en ögonkräm som verkligen jobbar på djupet, så man kan vakna upp med betydligt mindre påsar, denna gör inte det jobbet på mig tyvärr, där funkar Cliniques ögonkräm bäst för mig, hittils. Men lider man inte lika mkt som jag av mörka ringar så är den super! Och perfa på morgonen!  Tipsa mig gärna om bra ögonkrämer! 🙂

4. Oriental Princess lip balm- Återfuka läpparna! 

5. Eveline- dagkräm med havre och arganolja, ingen speciell mirakelprodukt men billig och fungerar helt utmärkt i vardagen, sjunker lätt in i huden och lägger sig inte som en fet yta som vissa gör.

6. Ibland lägger jag en återfukande ansiktsmask direkt efter jag rengjort mitt ansikte med min toner, sen resten som vanligt! 🙂

Kram

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *