Favourite foundations

IMG_2902

1. Nars Sheer Glow – Barcelona

2. EX1 invisiwear – F300

3. Nars Tinted Moisturizer – Annapurna medium 2

4. Mac select spf 15 – Nc37

5. Lóreal lumi magique –  Dw3 ?? ( hittade inte namnet på färgen )

IMG_2912

 

Dessa foundations är mina favoriter för tillfället. Loreal och Mac börjar dock bli aningen för ljusa, då de är mina vinter foundations. Nars och Ex1 passar fortfarande men senare mot sommaren lär det bli en mörkare nyans på dem också. 

ABSOLUTA favoriten är Ex1 invisiwear, alltså… jag har aldrig testat en bättre foundation, jag lovar den slår alla! Den kostar bara 12 pund och är bättre än alla mina dyra foundations. Ex1 har skapat foundations för dem med asiatisk och olivfärgad hudton och finns i 5 färger. Just nu under vinterhalvåret har jag haft F300 men F400 kommer bli aktuellt under sommaren. Konsistensen på den är lite mer… geléig?? haha och rinner inte.  Jag kommer ha svårt att hitta en foundation som slår denna. För alla er med en mörkare eller olivfärgad hudton, testa!! 

Senaste tillskottet är min Tinted moisturizer från Nars, perfekt till sommaren! Där har jag redan passat på att köpa en färg som jag vet ( eller hoppas på ) att kommer passa min hudfärg i sommar. 

Tipsa gärna om era favoriter! Kram

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *