Dr. Bronner

IMG_2962

Någon annan som testat Dr. Bronner’s Magic soap som verkar ha blivit väldigt populära? Jag köpte mina miniexemplar i London för ett tid sedan och jag måste säga att jag faktist gillar dem. De är jättedryga och man behöver bara en droppe för att det ska löddra upp hela ansiktet så jag kan bara tänka mig hur länge de stora flaskorna räcker. Och det med att de är 18 in 1, haha det är sjukt vad mycket man kan använda dessa till; Städa hemmet, borsta tänderna, duschtvål, ansiktstvål, shampo, munskölj, raklödder, husdjursshampo, biltvätt mm. haha och helt ekologiska! Perfekt att alltid ha med sig i väskan på resor, så slipper man tänka på alla andra hygienartiklar man ha glömt? 

IMG_2968

Den med doft av Lavender brukar jag tvätta mitt ansikte med på kvällarna innan jag lägger mig för en extra avslappnad känsla. ( De gånger jag inte använder min African black soap ) Dessa finns i många olika dofter.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *