qingyuanzi318

Dunjackor är de mest hållbara på vintern

Anledningen till att många mogna kvinnor blir mer och mer attraktiva är att de är väldigt självsäkra, vet vem de vill vara och bryr sig om sig själva och vårdar sig själva. Även om åren har tagit bort deras ungdomliga utseende, har de framkallat sitt eleganta temperament, rika klang och mogna estetik.

För mogna kvinnor i åldrarna 5 och 60 år måste de, förutom att säkerställa tillräcklig temperatur i vinterkläder, också spegla sitt eget temperament och charm så mycket som möjligt. Skönhetsälskande kvinnor är alltid tilltalande för ögat, tilltalande och tilltalande för sig själva. bra .

Lättviktiga och varma dunjackor är ett måste på vintern, under kalla årstider är det bara varma dunjackor som kan tröstas. Men den fluffiga känslan av dunjackor kommer också att dölja den vackra kvinnliga figuren, vilket orsakar illusionen av att vara fet. Vid denna tidpunkt är det bättre att försvaga känslan av horisontell stretching så mycket som möjligt.

01

Kort dunjacka

Den korta dunjackan täcker inte ett stort område av figuren, och det finns ingen begränsning på höjden. Den är särskilt lämplig för kvinnor som inte är särskilt långa. Den korta stilen håller värmen utan att trycka ner din längd, och är också väldigt bekväm att bära. Om du vill se stilig och smal ut, välj en slim fit för underkroppen.Till exempel är slimmade jeans inte bara moderiktiga utan ser också snygga och vackra ut.

Klänningar kan alltid återspegla kvinnors elegans, och de är också mycket toleranta mot figuren. Det är oundvikligt att människor kommer att ha en välsignad figur i medelåldern. Bland dem är de mest sannolika platserna att samla fett på höfter, nedre delen av magen och låren. Så länge du väljer en lämplig klänning kan du inte bara dölja den otillfredsställande kroppen , men bär också en generös och mild andetag. .

Kombinationen av klänning och dunjacka tar hänsyn till både stil och temperatur.Det bör noteras att man inte glömmer midjan. Till exempel är den här dunjackan med skärp ihop med en rödbrun klänning, eftersom bältet drar ihop midjan skapar det inte bara en vacker figur, utan gör också figurens kurva mer graciös.

Förutom att välja en dunjacka med bälte för att skapa en vacker figur, kan betoningen på inre proportioner också uppnå samma effekt. När temperaturen inte är särskilt låg kan du öppna dunjackan för att bära den, vilket avslöjar en snygg interiör, inte bara visar figuren utan också gratis och lätt naturlig.

Ta inte lätt på valet av innerritt, speciellt när du är inomhus, efter att du tagit av dig dunjackan, behöver naturligtvis inte betydelsen av innerritten sägas. Kombinationen av stickade tröjor och halvkjolar är elegant och bekväm, så länge färgerna matchas kan den matchas med en mängd olika jackor.

Huruvida valet av inre slitage är lämpligt påverkar direkt den totala slitageeffekten. Det elastiska kontrastschemat kan användas för att forma skönheten i formen, det vill säga den inre stilen är att välja en slimmad stil, som står i kontrast till den lösa dunjackan, så att det övergripande slitaget inte ska framstå som krångligt.

Till exempel är den här modellen, en ljusgrön dunjacka, fräsch, lätt och varm, med en vit tröja inuti som omedelbart ger människor en ljus känsla, skonsam och åldersreducerande. Den vita tröjans slimmade stil bildar en visuell kontrast till den fluffiga dunjackan, vilket gör att figuren ser smalare ut.

Den långa dunjackan har bättre värmebevarande. Om du inte vill bära den uppsvälld, så är den smala versionen mer lämplig för kvinnor som älskar skönhet. På grund av den långa dunjackans stora yta är det bäst att välja en mängd olika färger, som svart, vit, grå, kamel, etc.

02

Lång dunjacka

Denna vita långa dunjacka är mycket distinkt. Överkroppen är designad med en vanlig diamantform, och den smala sömbehandlingen kommer inte att ge en överdriven fluffig känsla. Halsringningen är designad med ett litet lapel, som är tunt och temperament. Underkroppen har en A-formad design, som en vacker kjol, och den breda quiltade designen kan också ge en mer fluffig känsla. Bär en lång kjol med gasväv inuti, som är elegant och vacker.

Den svarta dunjackan är en favoritlook för allmänheten. Den är tunn, smutsavvisande, mångsidig och passar alla åldrar. Eftersom den är för populär är den också svår att glänsa.

Den här svarta dunjackan väljer en luva-stil, vilket ger människor en mer avslappnad och fri känsla, och designen med att lägga till råa kanter på kanterna kan ge en lite härlig känsla och har en starkare värmebevarande. Den ultralånga stilen kräver midjebandet för att forma midjekanten, och höjden på linningen kan justeras efter kroppsformen för att skapa en snygg kroppsproportion.

Att klä sig höst och vinter, om man vill vara moderiktig och snygg, är det naturligt att lägga till boots. Värme och mode kan också förlänga benen, slita ut en stark aura, rostig och energisk.

Onödigt att säga, den mångsidiga karaktären hos svarta stövlar, du måste arbeta hårt med att matcha om du vill se bra ut. När du kombinerar med byxor, kom ihåg att välja slim fit byxor så att du inte har känslan av tjocka ben. Till exempel denna outfit, svart kort dunjacka + ljusblå slimmade byxor + svarta boots, varm, snygg och stilig.

För att se lång och lång ut är det mest direkta sättet att bära ett par höga klackar. När mogna kvinnor väljer högklackade skor, välj inte blint högklackade stilar för att undvika besvär med att bära. Till exempel, denna modell, kombinationen av jordfärger, bildar en övergång av djup från topp till botten. Kombinationen av dunjacka och veckad kjol är graciös och elegant. Att trampa på ett litet par spetsiga stövlar kan inte bara lägga till höjd, men visar också charmig femininitet.Read more at:cheap prom dresses uk | high low prom dresses uk

Bekväm, varm och jordnära, hon bär dessa

Vädret blir kallare och kallare. Studerar alla hur man klär sig varmt och vackert varje dag?

Faktum är att det viktigaste att bära på vintern är att hålla det enkelt.Antalet kläder på din kropp ökar, så stilen och färgmatchningen bör inte vara för komplicerad.

Jag har delat bloggaren Amao med dig tidigare. Jämfört med andra modebloggare som tar den raffinerade vägen och eleganta stilen, är hennes outfit verkligen praktisk och grundad, inte fancy men med en oavsiktlig känsla för mode, lämplig för det dagliga livet, vanliga tjejer kan bara kopiera det.

Vit T-bas för att eliminera matthet

På hösten och vintern är det många som tycker att om du bär en snygg jacka så spelar det ingen roll om du bär den inne. Men Amao tycker inte det. Den största egenskapen med hennes outfit är att hon kan ta hand om den från insidan till utsidan. Oavsett om det är utomhus eller inomhus kan hon ta av sig kappan och hålla sig bekväm och anständig hela tiden .

Till exempel gillar hon att byta ut höstklädernas bottentröja mot ett uppfriskande vitt T, som inte bara kan matcha tröjor och kappor i olika färger i garderoben, utan också eliminera matthet. Den avslöjar en liten vit kant, som är visuellt lätt samtidigt som den berikar slitagenivån.

Om du tycker att det vita T:t inte räcker för att hålla värmen kan du även överväga vita byxor, som är mer uppfriskande än svarta, och mer avancerade än blå, och har en viss åldersreducerande effekt.

Eftersom vita byxor har en viss känsla av svullnad, om du är orolig för tjocka ben, är det bäst att välja en rak version med en viss marginal, och tyget ska ha en känsla av drapering, inte fastna på benen, visa strukturen och modifiera benformen.

Jämn färgmatchning är hög och tunn

Det mest irriterande med att klä sig på hösten och vintern är staplingen av tjocka kläder, vilket gör att kroppen utvecklas horisontellt och verkar kort och stark.

Ah Maos lösning är att behålla samma färg upp och ner. Om du vill vara lat, bär bara en lång kappa och ta på dig skor med benen under för att visa den tunnaste fotleden. Små människor kan välja en kappa med ett bälte för att framhäva Den höga midjan optimerar kroppens andel, ser längre och tunnare ut.

Utsmyckning i ljusa färger för att lysa upp

Höst- och vinterkläder är stora, tjocka och inte billiga, så många bloggare rekommenderar att du väljer klassiska stilar och basfärger för kappor och bomullsjackor, men känns de lite trista och platta när de matchar?

Vid den här tiden tog Amao på sig en färgglad tröja under den enfärgade kappan för att bryta mattheten. Om du vill vara mer harmonisk kan du använda väskor, skor, mössor, handskar och andra små föremål för att eka inredningen, stärka helhetskänslan och ge människor en känsla av att du är bra på att bära dem.

Bär mer kläder

För vanligt folk är det omöjligt att byta kläder varje dag som en bloggare.Vill du behålla fräschören kan du lära dig att bära fler kläder precis som Amao.

Samma par byxor, en jacka, en annan innerstil eller ett par skor kan enkelt byta stil med en hatt, vilket ger människor en annan känsla.

Elastisk bindning

Även lat stil slitage betonar löshet och komfort, men också uppmärksamma detaljer och proportioner för att bära lätt och inte krångligt.

På hösten och vintern är kombinationen av elasticitet och tighthet mycket vanlig. Den vanligaste är att ovandelen är bred och den nedre är tight. Eftersom många kappor vintertid är lösa så vill man ha mer temperament är det bäst att välja en lite smal stil för nederdelen. , Som dunjacka + fotbyxor + korta stövlar, enkel, snygg och varm.

Toppen kort och botten lång

Detta år är också populärt för lata slitage med en bred topp och en bred botten. Vid denna tidpunkt är vår topplack bäst att välja en kort stil. Längden bör inte täcka pp. Som jämförelse, samma samlokalisering, den högra toppen till grenläget, ser mer snyggt högt ut.

Välj korta stilar så mycket som möjligt för innerkläder eller ytterkläder. Om du är en tjej med bred höft, välj lösare byxor för att dölja överflödigt fett på benen och ändra höftvidden. Du kan också lägga till långbyxor för att hålla dig varm i kallt väder byxor.

Byxbenen täcker vristens längd. Skor matchas bäst med vardagssneakers. Sportskor, läderskor och stövlar kommer att se klumpiga och gammaldags ut. Om du vill bära snyggt och snyggt kan du också välja åtsittande byxor.

Bär enkla kläder som är bekväma och moderiktiga på vintern. Dessa är praktiska och varma, utan snygga mönster, enkla och okomplicerade stilar och inga krångliga lager. De är för lämpliga för vanliga tjejer att kopiera.Read more at:plus size prom dresses uk | long sleeve prom dresses uk

Bär inte blint efter att en kvinna fyllt 50

Tidens gång kommer att göra kvinnors utseende mindre fast än när de var unga, och förlora sitt fulla kollagen, men de kan också få mer visdom eller en klarare förståelse av livet. Påklädningsmässigt kommer de också att bli mer och mer precisa, och kommer inte att göra omvägar lika mycket som de gjorde när de var unga. För tjejer över femtio år kan du ta en titt på kläderna för några japanska diversemodeller.Till exempel är Yuko Wuming, född 1973, lika vacker som hennes tidiga trettio när hon är nästan ett halvt hundra år gammal .

01

Var uppmärksam på färgkoordination och eko

Det är ofullständigt att prata om styling utan färg. När allt kommer omkring bestämmer färg sannolikheten för stylingframgång. En uppsättning outfits behöver också välsignelsen av harmoniska och balanserade färger för att ge en mer fashionabel briljans. Om du gillar en lågmäld klädstil kan du vara uppmärksam på sättet att matcha färger från topp till botten. I synnerhet kan den ömsesidiga tolkningen mellan vissa grundfärger bidra till att förstärka känslan av enkelhet i påklädning.

Wuming Yuko valde ett par mörkgrå toppar och byxor.Det kan ses att dessa byxor är designade för sportbyxor, som ser extremt avslappnade ut och deras hållning har blivit mer avslappnad.

Sättet för färgbalans är mycket enkelt, ibland räcker det tysta samarbetet mellan färger, som matchningen av samma färg, för att göra dressingen mer koncis och mer iögonfallande.

Precis som den här långa vita kappan, är att lägga en klänning på den ett sätt att balansera färgerna. Dessutom är kjolens stildesign mycket lätt, och det är också ett bra samlokaliseringssystem för att få vinterkläder att blekna bort. Den här typen av kjol har inga åldersbegränsningar, och det finns inga krav på figur.Som inre slitage är den helt passande och fullt kvalificerad.

För kontorsanställda med snäva scheman är det svårt för dem att lägga ner mycket ansträngning på att matcha kläder varje dag. Vid användning av färger kan de använda några balanserade metoder för att minska sannolikheten för fel.

Wuming Yuzis outfit, kappans outfit och användningen av byxor, är i samma grå färg. Men färgerna behöver inte vara för lika alls. Att hålla lite skillnad ger dig en känsla av progression och färgövergångar i lager.

Färgbalansen för varje del av stylingen är också ett svårt problem för kvinnor att övervinna. När allt kommer omkring, ju fler färger som används, desto ljusare färger kommer att öka felfrekvensen för matchning. Därför är förutsättningen för att lösa färgmatchningen att välja rätt färger Och det är lätt att matcha.

Svart och vitt kan ofta inta en oövervinnerlig plats. Detta beror på att de inte ställer så många krav på matchningsstyrkan hos kvinnor, och det är inte så stor vikt vid dem. Du kan direkt använda parningen mellan den svarta jackan och den svarta inre Använd vita byxor för att komplettera, och det är svart i skorna, så att ovan- och undersidan får en tyst koordinationseffekt.

02

Jeansbyxor försvagar den tunga atmosfären

Att bära på vintern är verkligen mycket lätt att visa en känsla av tyngd.Detta beror på att ökningen av antalet kläder gör att vikten av formen stiger rakt, och färgen är inte väl justerad, vilket kommer att orsaka en sådan brist. Du kan direkt använda blå jeansbyxor för att försvaga den tunga atmosfären.

Till exempel kan parningen av denna jeansbyxa och en lång kappa justera atmosfären när färgen på den långa kappan är mycket djup.Niopunktsbyxans design är också mycket bekväm att bära. Det finns otaliga matchande skor, canvasskor, högklackade skor och korta stövlar, vilket räcker för att se att de blå jeansen har ett brett sinne.

Jeans är inte en enda produkt med en specifik riktning. Faktum är att de bara är lika i material och andra faktorer kan ändras efter behag. Oavsett om det är längd eller sin egen färg, kan kvinnor välja sin favorit på ett målinriktat sätt. snäll.

Gillar de här jeansen. Den kommer att vara lite lösare, med en bred päls, som visar en kvinnas mer avslappnade tillstånd. Den här typen av matchning handlar mer om att använda en enda produkt för att skapa en mer bekväm klädupplevelse.

03

Ta åldersreducerade skor

Vissa skor har inga självklara krav för årstiden, oavsett om det är en varm sommar. Den är fortfarande på vintern med bitande kalla vindar, så den kan användas som vanligt.

Åldersreducerade canvasskor är en typisk typ. För kvinnor i femtioårsåldern kräver den här typen av skor ingen höjd, och för det andra finns det inget krav på kalvar, vilket helt kan tillåta dem att komma i ett naturligt tillstånd. Skapa en passande och stämningsfull klädsel. Canvasskor kan matchas med byxor med kraftig drapering, för att frigöra känslan av slumpmässighet.

Om du utgår från matchningsvinkeln, för att välja färg på canvasskor, är vitt naturligtvis det bästa valet, och det är också den första stora färgen som folk överväger. Sedan denna sko blev populär har dess popularitet aldrig försvunnit, men den kan användas av fler och fler äldre kvinnor.

Denna outfit från Wuming Yuko använder canvasskor och lägger till lite åldersreducerande element. Samtidigt passar användningen av hornknappsrockar även till temat åldersreducering. Denna typ av päls kommer att behålla fördelen med bra matchning på grund av färgen.Read more at:prom dress shops uk | high low prom dresses uk

Oavsett om du bär ”korta stövlar” eller ”stövlar” på vintern måste du fortfarande titta på bloggaren Miki

Nämnde att bloggaren Miki är bekant för alla. Hon har vunnit otaliga popularitet med sina enastående samlokaliserings- och färgmatchningsförmåga. Men när vi analyserar hennes outfits finns de flesta av våra fotfästen i hennes urval, matchning, färgmatchning och accessoarer. Ovan, Faktum är att Miki-bloggarens vision om att bära stövlar är också en viktig anledning till hans eleganta och fashionabla klänning.

Om du gillar att bära korta stövlar eller långa stövlar på vintern, se till att kolla in bloggaren Mikis samlokaliseringsdemonstration. Oavsett om du bär ”korta stövlar” eller ”stövlar” i vinter måste du fortfarande titta på bloggaren Miki, det här är ett bra sätt att bära det!

En, välj korta stövlar

På den kalla vintern är den vanligaste tron ​​på populära skoskåp korta stövlar. Korta stövlar är bekväma och snygga att ha på sig, och de är också väldigt flexibla att matcha. Korta stövlar är minst kräsna. Oavsett om du är lång, kort, smal eller tunna kan du använda korta stövlar För att förstärka modekänslan fokuserar vi här på korta stövlar.

1. Vit medeltjock klack och korta stövlar med spetsig mun

Först och främst bör stilarna och färgerna på korta stövlar inte vara för många. Om man tittar på Miki-bloggares vinterkläder har korta stövlar den högsta utseendet. De flesta av dem är vita, svarta och jordfärger, som ovanstående par av vita medeltjocka korta stövlar med spetsiga klackar. Det är mycket populärt.

Den här typen av korta stövlar är huvudsakligen eleganta och moderiktiga, med fokus på att lägga till en lätt och feminin touch till klänningen, och värmen är också enastående och kan ha effekten att förlänga siktlinjen och förbättra klänningens ljusstyrka, gör stövlarna pricken över i:et.

2. Chelsea tossor

Chelsea ankelboots är också populära på vintern. De flesta av dem är svarta, bruna, camel och bruna. De är bekväma och varma och kan göra klänningen mer elegant. Punkten precis ovanför fotleden gör den här typen av korta stövlar mer mångsidiga.

Ännu viktigare är att Chelsea-stosorna kommer med elastisk design, stövelskaftet kommer inte att vara särskilt löst och benformen är mer tolerant.

3.Svarta skorstensstövlar

Den största egenskapen med skorstensstövlar är att stöveln är relativt tunn och smal, och längden är lite över vristen, vilket inte är särskilt svårt att kontrollera. Det är det vänligaste mot små tjejer. Använd skorstensstövlar i kombination med jeans eller bara ben för att visa långa ben. .

Bland dem rekommenderar jag alla att välja svarta skorstenskorta stövlar för att skapa långa ben och samtidigt förstärka den svala och snygga känslan.

Två korta stövlar som matchar idéer

Förutom den unika visionen att välja korta stövlar, har bloggaren Miki också en bra uppsättning korta stövlar som matchar, och varje metod är värd att lära sig.

1. Korta stövlar + vida byxor med hög midja

Byxor med hög midja och vida ben är löst sittande och används mest för att uttrycka ett chict och ledigt temperament.Kombinationen av långa kappor eller långa vindjackor på vintern är mycket avancerad och stämningsfull.

Att använda korta stövlar med tjocka klackar för att koppla ihop vida byxor med hög midja kan oavsiktligt sträcka ut benlängden, så att fördelarna med vida byxor kan maximeras. Små människor kan också prova denna metod.

2. Korta stövlar + niopunktsbyxor

Längden på korta stövlar är mest nära ankeln, så det snyggaste och inte förhalande sättet är att kombinera niopunktsbyxor, så att kopplingen mellan byxorna och stövlarna blir perfekt och smidig.

Bland dem är niopunktsbyxor med cigarettpipor Miki-bloggarnas första val.De raka linjerna och smala benlinjerna som används i den här typen av byxdress ger tolv punkter av elegans till klänningen.

3. Snörstövlar + skinny jeans

Ankelstövlar med snörning är mestadels designade med tunna och smala stövlar, med fokus på att visa bärarens egen stiliga och snygga sida.Det är bäst att välja några smidigt skräddarsydda byxor och jackor.

Till exempel använder bloggaren Miki skinny jeans för att koppla ihop korta stövlar med snörning, medan överkroppen använder en verktygsskjorta och en kostym för att uttrycka förmågan och prydligheten, och stilen är konsekvent och för avancerad.

För det tredje, samlokaliseringsidéerna för stövlar över knäet

Over-the-knee stövlar avser främst långa stövlar med en längd lite över knäet.Denna sorts stövlar är väldigt feminina, men inte särskilt lätta att kontrollera.

Om medelålders kvinnor som inte är långa vill använda stövlar för att förbättra sin modekänsla, måste de vara uppmärksamma på hur man bär och matchar. Du kan till exempel prioritera kombinationen av högmidjade kjolar som Miki.

Den här typen av metod kan skapa långa ben genom att exponera en del av benformen och höja midjan, även om huvudet inte är högt kan det bära en fashionabel känsla.

För det fjärde, matchande idéer av stövlar under knäet

Stövlarna under knäet är mellan korta kängor och kängor som är varma, snygga och praktiska, vilket gör dem till ett idealiskt val för vintern.

Nyckeln till att bära ett bra temperament under knästövlarna är valet av jacka, underdel och färgen på den övergripande klänningen. Först och främst, när man kombinerar en yllerock med stövlar under knä, är pälsens längd bäst nära knäet för att undvika besvärlig klädsel.

För det andra, även om stövlar under knäet kan matchas med leggings, rekommenderas det på vintern att kombinera över knäet kjolar för att förstärka känslan av elegans med hjälp av kjolar.

När det gäller färgmatchning är det mest avancerade och stämningsfulla valet fortfarande samma färgsystem eller färgeko, som att kombinera svarta långa kappor med svarta knästövlar.Read more at:cheap formal dresses uk | long prom dresses uk

Denna 40+ japanska mamma kan verkligen klä ut sig

Det sägs att 40 års ålder är en vattendelare för kvinnor. Efter 40 års ålder kommer de flesta att vara uppmärksamma på enkelheten, elegansen och det praktiska i att klä sig. Vissa lättbekanta vardagsklänningar är ofta gynnade. Samtidigt använder de sällan hattar för att dekorera sina former, utan kommer att utgå från andra aspekter för att hålla sin klänning modern och utsökt.

Till exempel, den 40+ japanska mamman Maki Tamaru kommer jag att dela med dig den här gången. Hennes vinterklänning är inte särskilt gammal eller snygg. Även om hon inte bär en hatt är varje uppsättning looks väldigt moderiktig. Låt oss ta en titt !

En, färgbonusmetod

På vintern är huvudsyftet med att använda hattar för att försköna stilar att förbättra fullständigheten och utsöktheten av att klä sig, men även om hattar är praktiska, är inte alla lämpliga eller gillar dem.

Många 40-åriga kvinnor föredrar ofta att inte ha några hattar i sitt dagliga liv, så finns det något sätt att kompensera för bristen på ljusa fläckar i klänningen? Svaret är att börja med att använda färger.

På vintern kan koordinerad och ordnad färgkollokation höja klänningsnivån och skapa en harmonisk och elegant skönhet i formen och på så sätt framhäva den eleganta, avancerade och intellektuella sidan av den 40-åriga kvinnan.

Tianmaru Maki är väldigt bra på att använda färgmatchning för att lägga till poäng till sitt temperament.För det första är hans stilar mestadels neutrala färger och basmodeller, som ljusgrå, beige, svart eller khaki. Om det är en ljusare och mjukare ljusgrå eller beige är samma färg hennes favoritsätt.Till exempel är den ljusgrå stickade jackan med niopunkts cigarettbyxor avancerad och moderiktig.

Även om samma färgserie kan få klänningen att se mer enkel och avancerad ut är det ingen universell teknik.När svart, mörkgrå eller andra mörka färger används på ett stort område måste hjälpfärger för ljusning vara oumbärliga i stylingen.

Det kan vara ett litet område med vitt inre slitage, rött inre slitage, eller överföra stylinghöjdpunkterna till underkroppen och använd gula eller armégröna beskurna byxor för att lätta upp formen.

Två, försök att blanda och matcha

En 40-årig kvinna är uppmärksam på att klä sig enkelt och praktiskt. Den mest grundläggande stilen i garderoben, men underskatta inte den grundläggande stilen. När vi ändrar sättet att klä sig kommer den övergripande formen också att genomgå underbara kemiska förändringar.

Ta Tianmaru Maki som ett exempel. På vintern gillar hon att använda mix och match för att förstärka modekänslan för klädsel, så att matchningen inte blir snygg utan intrycket av åldersminskning.

Om man till exempel använder en kort svart jacka för att mixa och matcha en vit luvtröja, återspeglas hoodien och pipbyxorna, vilket inte bara bryter den tråkiga klänningen utan också berikar klädseln, som är avslappnad och moderiktig.

Även i många fall kan vissa saker som inte verkar ha en känsla av cp också uppgraderas med hennes samlokalisering, som korta kostymer, dunvästar, stickade västar eller skjortkjolar.

Men när du mixar och matchar dessa saker måste du komma ihåg att välja kappor och interiörer av olika längd, som ytterlängd och innerkort, ytterlängd och innerlängd, för att undvika uppsvällda kläder.

Tre, försök att stapla och bära

När en 40-årig kvinna gav upp med att använda hattar för att pryda grundläggande stilar, blev nyckeln till att förstärka känslan för mode samlokalisering, som att lägga till lagerfärdigheter till stilen.

Stapling förstärker känslan av mode genom att göra två eller flera grundläggande föremål till en helhet.Denna teknik används mest i toppar, som att använda överrockar för att bära stickade västar, skjortor, bottenskjortor och så vidare.

Om du är van vid den vanliga staplingsplanen, prova att använda en skjortkjol som det innersta lagret i det innersta lagret, vilket är moderiktigt och stämningsfullt med knästövlarna.

Dunvästar och plyschvästar är också vassa verktyg som används av Tamaru Maki, men när man tar dessa föremål som huvudperson måste alla vara uppmärksamma på föremålens längd och matchningsordningen.

Om det är en kort väst rekommenderas att lägga den ytterst, om det är en lång väst kan den placeras innanför en kort kappa eller direkt kombineras med en bottentröja.

Fyra, korrekt hudexponering

För en 40-årig kvinna, om det inte finns några höjdpunkter som kan fungera som pricken över i i vinterstilar, och kläderna mestadels är basstilar och basfärger, så kan de dra nytta av den ”hudexponerande” tekniken.

Först och främst, på vintern, kan lägga till ett par beskurna byxor i garderoben förstärka känslan av mode genom att exponera anklarna, men det är bäst att välja beskurna byxor och beskurna byxor med en relativt liten volym.

Förutom att visa smala ben hjälper kombinationen av tunga och långa kappor också till att lösa uppsvällda kläder.

För det andra, när du ökar det exponerade hudområdet för stylingen, kan du börja med ärmslut och halsringning, som också kan hittas genom att titta på bloggarnas outfits.

Bloggaren Tianmaru Maki uppmärksammar skapandet av en viss känsla för detaljer.Till exempel när man bär en kappa eller vindjacka, kommer manschetten inte att vara ”ärligt” fäst vid handleden, utan lätt rullad upp för att göra den mer snygg och raffinerad.

Slutligen kan vi också välja den här typen av lång kappa med överlagd puffärmdesign, som inte bara avslöjar en smal handled, utan också har en lekfull känsla.Read more at:off the shoulder prom dress uk | mermaid style prom dress

Flera stilar av dunjackor för fashionabla kvinnor som springer runt

Oavsett om det är i söder eller norr, är dunjackor viktiga föremål på vintern, och deras värme och lätthet är alltid svåra att vägra. Att bära på vintern måste läggas till, lager efter lager av kläder överlagras, det är lätt att framstå som oharmoniska förhållanden, och att ha en varm och vacker dunjacka kommer att spara många problem med matchningen.

Hur medelålders kvinnor bär dunjackor bekvämt och stilfullt kan du titta på fashionistornas matchningsmetoder Genom att ändra de olika sätten att ladda ner kan det inte bara ge full värme, göra stilen rik och inte monoton, utan också skapa en Egen unik charm.

Vissa medelålders kvinnor älskar och kämpar med dunjackor, som hennes värme och lätthet, men har uppenbara bekymmer över dess fluffiga känsla. När allt kommer omkring är varje kvinna ovillig att acceptera känslan av att vara tjock. Kombinationen av elasticitet och täthet kan användas för att skapa en slimmad, varm och moderiktig effekt.

01

Toppen är bred och botten är smal är tunn och moderiktig

Den fluffiga dunjackan kan verkligen skapa en fluffig bild, och den horisontella breddningen förstorar direkt volymen på en person. Vid den här tiden kan du använda matchningsmetoden med övre bredd och nedre bredd för att bilda en kontrast av elasticitet, vilket ger människor en känsla av att dingla i kläderna, både moderiktiga och tunna.

Lång dunjacka + hajbyxor: Värmen i den långa dunjackan är obestridlig. Om underkroppen matchas med en lösare stil kommer den lätt att skapa en visuell känsla av samma bredd från toppen till botten, vilket inte bara visar sig kort och fet, men visar också sitt temperament. . Den kan kombineras med hajbyxor för att bilda en bred och smal kontrast, som är både moderiktig och benformad.

Shark byxor liknar stilen av leggings. Dess fördel är att den kan dra åt benen och magen för att skapa en smal benform, och den lätta elasticiteten kan också smart spela en roll för att forma benen. När den matchas med en lång dunjacka håller den inte bara varm utan visar också en vacker benform.Den kan användas med korta stövlar eller sportskor för att frigöra en fashionabel stil.

Den långa dunjackan är mer vänlig för långa kvinnor.Den långa formen ger inte bara skonsam vård utan tillför också aura och gör temperamentet mer enastående. Men för kvinnor med liten statur kommer den långa stilen också att medföra risken för höjdminskning, och den korta stilen är mer gynnsam för figurens höjd.

Liksom denna form, täcker längden på dunjackan bara botten av skinkorna, matchad med åtsittande hajbyxor, kapabla och snygga, och kommer inte att krossa höjden. Särskilt kvinnor med vackra ben kan också visa upp sina vackra ben. Om du är orolig för otillräcklig värme kan du matcha ett par stövlar för att få både temperatur och uppförande.

Det finns många sätt att matcha dunjackor, och med byten av underdel kommer också stilen på skapandet att förändras. Kvinnor som vanligtvis bär avslappnade och bekväma kläder kan välja byxor med raka ben och dunjackor att matcha, vilket är enkelt och elegant, samtidigt som de presenterar en elegant och moderiktig atmosfär.

02

Dunjacka med raka byxor är elegant och moderiktig

Byxor med raka ben kan rymma varje benform. Den lösa stilen och raka skärningen kan lätt dölja bristerna och bristerna i benformen. Olika benformer är inte raka, vilket lätt kan lösas genom modifiering av byxor med raka ben . Och lösheten hos byxor med raka ben kommer också att skapa ett feminint och elegant temperament.

Kort dunjacka + raka benbyxor: Korta dunjackor väljer inte din figur, och allmänheten accepterar högre, så möjligheten att slå skjortor ökas i motsvarande grad, särskilt mörka dunjackor, som ofta är utvalda stilar för medelålders kvinnor. Samlokaliseringen av outfiten ger lite karaktär, samtidigt som den säkerställer temperaturen, kan den också lägga till lite uppmärksamhet.

Liksom denna form bärs en kort mörktonad dunjacka på kroppen, mogen, stabil och mycket bekväm, med en svart tröja inuti för att säkerställa värme. Underkroppen matchas med röda och svarta rutiga byxor med raka ben, som omedelbart löser upp den monotoni som svart kommer med.De ljusa färgerna och löst sittande stilen är bekväma och iögonfallande.

I mogna kvinnors garderob, ha inte alltid samma svarta singelprodukt. Det är också en väldigt temperamentsfull typ med stark tolerans och mild temperament, speciellt för kvinnor med ett mildt utseende och elegant temperament.

Till exempel kan samlokaliseringen av khaki dunjacka och vita raka byxor enkelt härleda den eleganta och milda feminina charmen och även visa lättheten i formen. Designen på byxmanschetterna matchas med en canvassko, som fullt ut uttrycker den avslappnade stilen, full av vitalitet, komfort och åldersminskning.

Var inte livlös när du bär medelålders kvinnor. Förneka inte vissa element som unga människor gillar. Bland dem är jeanselementet en bra produkt som inte bara kan visa modeatmosfären utan också har effekten att minska åldern.I kombination med dunjackan kan den vara full av vitalitet.

03

Dunjacka med jeans är moderiktig och åldersreducerande

Det speciella materialet i jeans visar sin unika personlighet.Den fashionabla gatukänslan gör att människor omedelbart kommer in i en avslappnad atmosfär, som inte bara tillför vitalitet, utan också ger effekten av åldersminskning. Rikliga och föränderliga byxtyper, det är bekvämt för fashionabla kvinnor att uttrycka sin unika personlighet.

Blå jeans är den mest klassiska färgen, och den klarblåa skapar en fräsch charm. Du kan välja samlokalisering av samma färgsystem för att producera visuell förlängning och visa figurens långhet. Den kan även kombineras med en svart dunjacka Kollisionen av färgdjup skapar en moderiktig och iögonfallande effekt Ett par svarta stövlar på fötterna bildar ett färgeko med toppen, som är både koordinerad och stilig.Read more at:cheap prom dresses uk | short prom dresses


wordpress hemsida wordpress hemsida