Rekommenderade lack

Hej på er!
Gud vad skönt det är med lov.. haft fullt upp men nu var det dags för ett inlägg! Har som jag skrev tidigare umgåtts med min syster och sökt lite extra jobb, det lät väldigt positivt så får hålla tummarna nu så jag kan åka till Paris!!
Jag tröttnar så enkelt på naglar, och jag är trött på franskt överhuvudtaget så kände att göra nåt roligt utav det speciellt tills imorn då det e 100-dagarsfesten!
(Naglarna är gjorda av Karolina) som baslack använde jag ett naturligt lite ljusare och skimmrigare lack från Max Factor åt den rosa tonen för att fånga upp det rosa i Ciaté lacket, det är så underbart och jag älskar dom lacken!! avslutade med ett snabbtorkande topplack av Seche Vite, väldigt effektiv.
Tänkte mig en lite gammeldags/chiq stil så de ska passa till min outfit imorgon som ja tänkte lägga upp, såhär blev resultatet:

6 kommentarer

6 kommentarer till Rekommenderade lack

 1. музыкальная зарядка для детей 6 лет описание зарядки для детей зарядка для детей с движениями и музыкой зарядка для детей в детском саду зарядка для детей с музыкой и словами мульт зарядка для детей под музыку музыка для зарядки детей 5-6 лет http://starpromo.space/veselaya-zaryadka-dlya-detei.php зарядка для детей скачать торрент веселая зарядка для детей под музыку песни про зарядку для детей

 2. Maybe your call don’t learn to write effective articles.
  Don’t direct all your fodus to the keyword thing. Search Warp: Search Warp is a genuinely well respected writer’s population. http://Greenvillebusinessjournal.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ccrusher1.com%2Fccrusher1ttt%2Findex.php%3Faction%3Dprofile%3Bu%3D24404

 3. Maybe your call don’t learn to write effective articles.

  Don’t direct all your focus too the keyword thing. Serch Warp: Search Warp is a genuinely well respected writer’s population. http://Greenvillebusinessjournal.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ccrusher1.com%2Fccrusher1ttt%2Findex.php%3Faction%3Dprofile%3Bu%3D24404

 4. modafinil vigil modalert kaufen modalert 100 kaufen http://modafinilrezeptfrei.over-blog.com/modafinil-bestellen-deutschland.html modafinil rezeptfrei schweiz modafinil kopen zonder recept modafinil holland

 5. DamonGaimb skriver:

  Nicely put, With thanks! fluconazol

 6. Tipos De Interes Para Prestamos Personales Personal Prestamo Prestamos Requisitos https://prestamosonline.space/mcfarland-ca/ Prestamos Personales Inmediatos En Linea Mejor Interes Prestamo Personal Prestamos De Dinero

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *