God scrub er vejen til velvære…

Alle producenter med respekt for sig selv har en body scrub – og der er mange…; salt scrub, sukker scrub, scrub med frugt & nøddekerner eller kaffegrums…Det er ikke kun en trend, at det er smart at scrubbe sig, selvom det markedsføres som en wellness produkt, er det faktisk DYBT nødvendig for hele din organisms trivsel.

Men der kan du altså ligeså godt bruge, tørbørstning, håndklæde frottering eller skrubbe handske. Dine dødehudceller lægger sig som en ”film” udenpå huden – hvis du ikke fjerner dem, vil de affaldsstoffer der ligger i det kropssved og døde hudceller, igen ”suges” op og optages i kroppen. Derved vil du belaste din krop med yderligere affaldsstoffer, med bla. dårlig cirkulation og træthed tilfølge.Hvis ikke kan huden kan ånde – så svækkes den – tænk lige billedet af fugle der er ofre i oliekatastofer…

Så husk at scrubbe dig, og jo…selvfølgelig er det lidt ekstra lækkert med lidt duft og gode olier i…

Scrub dig!

0 kommentarer

Kommentarer är stängda.