NYHED i København! Nu kan man få de hotteste behandlingerne i KBH – Lipolaser (fedtsmeltning) & IPL brystforstørrende behandling med lys!

e4tter_compact etter_bryst_beh_kunde_1_compactAlt er jo energi og hvis man med lysenergi kan stimulere cellerne til at slippe fedt så at sideflæsket bliver mindre eller kan øge de stakkels flade ammebryster lidt i volume og lyfte dem lidt – er det jo en revolution! Jeg kan slet ikke forstille mig at operere ind plastik i brysterne, men jeg har dog overvejet det i nåja 20 år snart… men nu kan det måske klares uden kirurgi! Jippey!

Jeg har selv prøvet brystforstørrelses maskinen 1 gang, og faktisk kunne jeg se en mærkbar forstørring efter bare den ene gang ( man skal have ca. 8 gange, men så holder det i ca.3 år også:-) Det er et lysbehandling lige som IPL ( som fjerner feks. hår) og som stimulerer brystkirtler som er det nu var den gang man var i puberteten eller under graviditeten. Den gang elskede jeg min store- A skål, som nu er skrumpet ind til en bokstav som nok nærmer sig noget med minus lille a…. så det er altså ikke mine bryster på billeder, I wish…

NU har en køberhavner klinik endelig taget den ind og jeg kan begynde et forløb:-) Cosmecare, som en er gemt perle i midt i København, starter med IPL Bryst og SmartMelt Lipolaser. Den skal I snart få mere at vide om;-)

http://cosmecare.dk/

Jeg blev helt forbavset over de skønne lokaler som var indrettet som en lougnebutik og med 2 behandlingsrum, så at man kunde shoppe lidt, når man nu alligevel sad og ventede. Helt skønt og meget cozy atmosfære. Jeg fik helt lyst at tage veninderne med på en skønhedsaften, hvor man kune blive hængende med et glas vin mens de andre fik behandlinger. Fedt koncept! Det viste sig at Maryam, sygeplejersken og akupunktøren som ejer klinikken, har gået på den samme akupunktur uddannelse som mig , så jeg er helt tryg ved den holistiske/medicinske indgangs vinkel og hendes evne til at se til helheden hos folk…

IMG_3774IMG_3770IMG_3773IMG_3772IMG_3770

CosmeCare | Kompagnistræde 14B st. | 1208 København K. | Tlf: 35 14 25 29 | [email protected]

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.