Atle Hoff is in the House – HOLLYWOOD glans över mässan!

Gud det har varit en lite mycket just nu det personliga planet, men now I´m back on track! Var i Oslo i går och hade massor av spännande möten. Bl.a har vi fått ihop et samarbete med min gamla skolkompis – ATLE HOFF, som gjort stor succé i Hollywood! www.atlehoff.com

Atle är mannen bakom flera populära träningsprogram som kombinerar övningar från klassisk balett med fysisk träning för idrottare. Dessa inkluderar Hard Core Body, Body Design, Salsa Kul och Power Stretch. Han har undervisat som professor i dans på UCLA och vid prestigefyllda Coyote Fitness i Agoura Hills och dansat med stjärnor som Mikhail Baryshnikov , Alanis Morissette och Madonna m.fl.

Atle har även haft framgång som en personlig tränare för Hollywood eliten som Janet Jones, Cindy Crawford, Jennifer Aniston och många idrottsstjärnor och olympiska mästare som Wayne Gretzky, etc.

Så grym!

http://www.healthfitnessbeauty.no/

Atle Hoff

1 kommentar

1 kommentar till Atle Hoff is in the House – HOLLYWOOD glans över mässan!

  1. […] Atle Hoff is in the House – HOLLYWOOD glans över mässan!. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.