Dag 99 – Tack för allt stöd!

Hej på er,

Dag 99. Känns lite läskigt! Egentligen är det faktiskt dag 100 utan alkohol idag. Jag började räkningen på en måndag men var faktiskt nykter även på söndagen. Vi skiter i det 😉 Dag 99!

I och med att jag kommer att jobba väldigt sent och gå på en gala imorgon så tänkte jag göra en liten sammanfattning av det hör projektet ikväll.
Först och främst vill jag börja med att tacka alla som följt mig under den här tiden! Jag hade aldrig trott att min blogg skulle få så många besökare! Jävligt kul – och jag vill verkligen tacka för alla tips och allt stöd jag har fått! Även om jag vet att jag vart en jobbig jävel för många med mina incheckningar på Facebook osv, så vet jag också att jag inspirerat många. Så två flugor i en smäll 😉

Bloggen då… Min tanke var till en början att jag skulle göra en så öppen och ärlig blogg som jag bara kunde. Utan censur där jag delade med mig av min vardag. Men tyvärr så höll inte det. Någonstans så kom jag fram till att den endast skulle handla om min kamp att gå ner i vikt och träning. Att den skulle vara glad, positiv och motiverande. Jag valde att dölja alla mörka sidor av min vardag och de problem som jag, liksom de flesta människor har i sitt liv. På ett sett så dödade jag då hela min egen motivation till den här bloggen. Jag har alltid gillat att skriva ,men har nog aldrig känt någon direkt passion över att skriva om träning och kost. Resultatet har därför blivit ganska så enformigt.
Hur som helst så har den satt en positiv press på mig själv och jag är rädd för att jag inte hade fixat det här utan den. Den tillät mig inte att misslyckas.

Det här har vart en speciell period av mitt liv. Många menar att de kan ha minst lika kul på en nattklubb utan alkohol. Jag tillhör inte den kategorin. Jag har verkligen försökt, men hög musik för sent på dygnet och packade människor är en strulig kombo. Jag har däremot uppskattat att få vara klar i mitt huvud och det har gett mig möjligheten att få tänka igenom mycket som jag tidigare valt att inte orka tänka på. Alkoholen har för mig alltid vart det perfekta verktyget för att bara släppa allt. Jävligt skönt många gånger men långt ifrån lika smart. Att få vara klar i huvudet har gjort att jag kommit till insikt med väldigt mycket.

En sak jag kommit fram till är att jag inte kan gå tillbaka till det liv jag levt de senaste åren. Jag måste fortsätta träna och jag måste verkligen välja mina tillfällen att dricka alkohol. Annars kommer jag inte att lyckas ta mig dit jag vill i livet.

Till en början nu så kommer jag att köra på precis som jag gjort den senaste tiden fram till julledigheten den 21 december. Jag kommer inte att ha noll tolerans till alkohol men tillfällena ska verkligen kännas rätt. Efter årsskiftet så ska jag försöka hitta ett nytt mål för att lyckas hålla uppe träningen fram till sommaren.

Det känns självklart helt underbart att ha gått ner de kilon som jag har gjort nu! Då jag startade det här så mådde jag dåligt över min egen spegelbild men nu skulle jag aldrig ha problem att visa mig på stranden. Men man blir ju aldrig nöjd! Inte jag iallafall 🙂 Nu har jag helt andra mål. Och träningen har mer eller mindre blivit ett beroende. Då sommaren når vårt avlånga land 2013 så är min tanke att jag ska ha en riktigt bra kropp! Och för att lyckas med det så krävs det att jag fortsätter att vara riktigt återhållsam med alkoholen. Någonting jag kommer att vinna på både i arbetslivet och privat.

Någonstans känns det som om de här 100 dagarna bara var uppvärmningen. Nu börjar matchen. Jag ska fortsätta växa både fysiskt och psykiskt och känner mig jävligt taggad inför uppgiften!

Tack för allt <3

/Link

20121113-202150.jpg

Dag 98 – ZzZzzzzZz

God afton!

Den här måndagen kan jag sammanfatta med träning, utbildning och jobb. Det är egentligen allt jag har att säga om den.

Vi hörs. Tja.

Ps. Grattis Zlatan <3

20121112-221919.jpg

Dag 97 – Any Given Sunday!

Hej på er,

Sista söndagen på det projektet!

Sjukt laddad nu när jag tänkte bevittna mitt Chelsea krossa Englunds Liverpool! 😉

Ha en fantastisk söndag <3

20121111-165601.jpg

Dag 95 – Ge mig fem!

Tjenixen,

5 dagar kvar nu! Sjukt 🙂

Tiden har ju bara sprungit iväg. Så som man alltid säger, men jag känner verkligen så!

Vart dålig på att uppdatera den här veckan igen :/ Förlåt. Imponerad av alla bloggare där ute som får ihop det. Speciellt de som levererar kvalité. Svårt att ha så mycket nytt intressant att komma med! Bloggandet har verkligen påmint mig om att jag är en rätt tråkig jävel 🙂 Vad gör jag liksom… Tränar, jobbar, tränar, äter och sover. Typ. Men har det ganska bra ändå.

Fredag och jag är helt förvirrad idag. De som känner mig lär tänka, åfan. Men det är mer än vanligt idag 🙂 Fokuserar på helt fel saker. Jävligt skönt med fredag dock. Önskar er alla en trevlig helg!

/Link

20121109-151713.jpg

Dag 92 – Nu är det ännu närmare.

God morgon,

8 dagar kvar!

Tisdagar är normalt den absolut värsta dagen för mig på hela veckan. Vet inte riktigt varför men det har alltid vart så.
Men allt handlar egentligen om inställning. Jag tillåter mig inte själv att tänka negativt idag. De tankarna duckar jag helt för. Jag kommer med all största sannolikhet sitta och konstatera att veckorna bara flyger iväg. Fan vad sjukt att det redan är fredag osv… På samma sätt kommer konstatera att helgen bara flugit iväg på söndag. För vänner, släkt och människor runt om så har livet tagit slut plötsligt och oväntat. Jag vill bli bättre på att leva i nuet och vara glad för den tiden jag får. Då kan jag inte sitta och klaga på livet och att det är mörkt och kallt. Så ser det ut i Sverige den här årstiden och man kan som många av mina vänner gjort, välja att flytta till varmare breddgrader.

Ha en helt fantastisk tisdag <3

20121106-084035.jpg

Dag 91 – Nu är det jävligt nära!

Hej på er,

Dag 91 och nu är det inte mycket kvar!
Två pass genomförda idag och jag har en riktigt bra känsla i kroppen 🙂
Lite middag nu, en dusch och lite chill i soffan. Efter det kommer jag somna med ett leende på läppen 🙂

Ha en underbar vecka <3

20121105-201308.jpg