Thibaut Courtois’ plakette blev fjernet efter hans CL-sejr med Real Madrid

Thibaut Courtois’ plakette på Atletico Madrids Wanda Metropolitano er blevet fjernet af fans, som tog undtagelser fra hans kommentarer om klubben. Real Madrid-målmanden satte en mand-of-match-opvisning med en grøn fodboldtrøjer for at føre Los Blancos til Champions League-ære med sine redninger i finalen mod Liverpool. Han tilbragte tre sæsoner på leje hos Atletico fra 2011 til 2014, hvor han vandt LaLiga, men tabte Champions League-finalen til rivalerne Real Madrid, som han senere kom til i 2018. Før han skiftede til Real fra Chelsea, havde Courtois en plakette placeret på Wanda Metropolitano som en del af klubbens ’walk of legends’.

Han optrådte i 154 kampe i løbet af sin treårige periode, hvor han vandt LaLiga-titlen, en Europa League og Copa del Rey sammen med Uefa Super Cup. Men han opnåede højere præstationer i en Real Madrid trøje. Når han talte forud for 1-0-sejren i Paris, citerede Courtois Reals afstamning i konkurrencen og deres rekord i finalen for at antyde, at han nu var på ’den rigtige side’ af historien. Derfor var Atletico-tilhængere vrede, da han henviste til deres nederlag til Real Madrid i Champions League-finalen i 2014. Courtois er en af ​​de spillere, der betragtes som legender af Atletico, som placerer en plakette til hver spiller, der når 100 optrædener i den røde og hvide fodboldtrøjer.

Det er stadig uvist, hvem der har fjernet plaketten, men Atletico-præsident Enrique Cerezo kan utilsigtet have opmuntret. ”På den gode side af historien er det også os, der græd med dig i Lissabon,” sagde Jose Luis Martinez-Almeida. ”Tag en hakke og skovl og gå og fjern den,” sagde han til journalister. Blot timer senere gjorde tilhængerne netop det, med billeder, der cirkulerede overalt på sociale medier af den fjernede plakette såvel som den påståede nu tomme flise, den var kommet fra. Derefter, da han delte et billede af sig selv i en Real Madrid trøje på Twitter, der poserede med Champions League-trofæet, gned Courtois salt i sårene på de troende fra Atletico i et opslag på sociale medier.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.