Italien 2-1 Ungarn: Nicolo Barella og Lorenzo Pellegrini net

Nicolo Barella og Lorenzo Pellegrini fik målene, da Italien hævdede deres første sejr i UEFA Nations League Group A3 ved at slå Ungarn 2-1 i tirsdags. De europæiske mestre, som ikke formåede at kvalificere sig til VM, gik foran gennem et voldsomt drive fra Barella, mens Pellegrini fordoblede føringen i sin fodboldtrøjer lige før pausen. Begge målmænd blev tvunget til smarte stop i den første halve time, Dénes Dibusz skubbede Gianluca Mancinis hovedstød væk, før Gianluigi Donnarumma forpurrede Ungarns Roland Salli. Værten dominerede fra start i Cesena og tog fortjent føringen efter en halv times tid gennem Inter Milan-midtbanespilleren Barella.

En stort set imponerende visning blev ødelagt af Gianluca Mancinis selvmål i det 61. minut, som gav kampen en scoring, der smigrede Ungarn. Folk på tribunen så Adam Szalai fejre i en fodboldtrøjer efter selvmålet. Italien havde chancer for at score, før de tog føringen i Cesena, men Mancini fik to gange hovedstød reddet af Ungarns målmand Denes Dibusz. Et andet sted i gruppe A3 konverterede Harry Kane et sent straffespark for at give England uafgjort 1-1 mod Tyskland i München. I gruppe B3 slog Bosnien-Hercegovina Rumænien 1-0 i Zenica med et mål i anden halvleg fra indskiftede Smail Prevljak for at opnå en første sejr i otte Nations League-kampe.

Generelt var Azzurri til tider geniale og byggede meget gode angrebstræk med hurtige afleveringer mellem angriberne. Tilhængere i Italien trøje fik deres præmie. ”Det var en god kamp i første halvleg, men deres mål satte os på et lidt svært sted,” sagde Mancini til Rai Sport. ”Vi burde have vundet med en meget højere margin. De europæiske mestre rejser nu til Wolverhampton for at møde bundholdet England på lørdag, før de tager imod Tyskland i Moenchengladbach tre dage senere. Der er lovende udsigter foran spillere i Italien trøje. England underholder Italien lørdag den 11. juni i en gentagelse af EM 2020-finalen sidste sommer, som Roberto Mancinis mandskab vandt 3-2 på straffespark, efter at de havde afsluttet 1-1 i slutningen af ​​forlænget spilletid.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.