Chelsea forsøger at nå personlige forhold med Raheem Sterling

Chelsea har taget kontakt til Manchester City om et skifte til den engelske angriber Raheem Sterling. Thomas Tuchel ønsker at øge sit holds målscoringstrussel, og Chelsea har til hensigt at give deres manager midlerne til at styrke hans trup denne sommer. Sportsmail rapporterede mandag, at Todd Boehly allerede har haft positive drøftelser med Blues-boss Thomas Tuchel om, hvordan han ville blive brugt på Stamford Bridge. I sin fodboldtrøjer nummer 7 havde Sterling stadig en rolle at spille i City, og det virker lidt mærkeligt, at han, i betragtning af hans status blandt fansene, beslutter sig for at afslutte sin City-karriere.

Fabrizio Romano har hævdet, at Sterling har besluttet, at han gerne vil skifte til det vestlige London efter at have taget lidt tid på at afveje sine muligheder på markedet. Sterling har allerede haft positive diskussioner med Blues-boss Thomas Tuchel om, hvordan han ville blive brugt på Stamford Bridge, hvor den samtale styrkede den 27-åriges ønske om at forlade Etihad Stadium med en gammel Manchester City trøje. City er villige til at lade Sterling forlade denne sommer, men vil have omkring 50 millioner pund for den engelske landsholdsspiller, der stadig kun er 27 og har mange år tilbage at spille på højeste niveau. Han kan være Blues’ første store signing, siden de blev overtaget af et konsortium ledet af Boehly i maj.

Sterlings appel til Tuchel er indlysende. Selvom klubben i det nordlige London endnu ikke er enige om personlige vilkår med Sterling, er de fast besluttet på at signere ham og give ham en ny fodboldtrøjer. Det menes, at Sterlings ønske om at afslutte et fantastisk syv-årigt ophold i City blev diskuteret med klubbens ledere i begyndelsen af ​​måneden. Kantspilleren har en kultfølge i City, og det er tvivlsomt, at han vil sige noget om de sidste par sæsoner i Manchester, mens han stadig spiller i Premier League. Han har scoret i alt 131 mål i sin syv-årige periode med Premier League-mestrene og formåede at finde bagsiden af ​​nettet 17 gange i en himmelblå Manchester City trøje i løbet af den forrige kampagne.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.