Family ♥

Lördag morgon började med att vi städade extra noggrant eftersom våra anhöriga skulle komma på besök. Jga fick även spendera morgonen med att under tidspress sy på nya kragspeglar då jag bytt in båda mina fältjackor. Vid 10-tiden gick jag och mötte upp min familj och ledde dom till byggnaden vi bor i. Där fick jag visa våra logement, tälten vi satt upp och våra vapen. Men med en pappa som major, en lillasyster som jag lurat in i Försvarsutbildarna, en storasyster som gjort Military Weekend och en mamma som varit delaktig på sina hörn så var det inte så mycket som var nytt för dom. Men ändå väldigt kul att ha hela familjen samlad och att dom hade orkat åka upp ända till Enköping för min skull!

Efter att de anhöriga fått ah en frågestund med våra befäl var det lunch i matsalen och sedan fick v gå runt och kolla på allt som visades på regementets dag. Sen var det fika som bestod av gigantiska kanelbullar och sist men inte minst var det dags för soldaterinran. Vi fick stå uppställda på gardesplan där det var både fanvakt och hemvärnets musikkår på plats. Soldaterinran lästes upp som påminner oss om vår plikt som soldater om jag minns rätt och sedan sjöng vi även nationalsången. Efter att ha stått stilla i 45 minuter var det skönt att få marschera iväg och sträcka ut benen och vi kunde glatt konstatera att ingen lyckats svimma! 😀

Sedan slutade vi och jag bytte om till civila kläder och följde med min kära familj till det lilla, gulliga hus dom hyrt i Enköping. Efter en paus där åkte vi iväg och åt pizza och jag passade även på att smaka coca cola life som faktiskt smakade gott haha. Sedan köpte vi med oss lite kakor och hade en mysig kväll i det lilla huset. När man inte är hemma så ofta längre så uppskattar man verkligen att få träffa sin familj och jag kan lova att jag saknar dom när jag är här! ♥

1 210654168_10202809020129714_1179489103_n3 10719116_10202809021249742_1517606533_n

1 kommentar

1 kommentar till Family ♥

  1. B Y S M J skriver:

    vad mysigt med besök från familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida