Breakfast ♥

Trots att vi bara sovit ca 5 h lyckades vi släpa oss upp någon gång vid 9-10 i söndags, för att sen ta oss ner till stan. Vi hittade sen ett jättemysigt café i Haga med en stor frukostbuffé. Pannkakor, te. juice, scones, mackor, massa marmelader, yoghurt osv. Sjukt mysigt och sjukt gott sätt att börja dagen på! Kan verkligen rekommendera Café Kringlans frukost. 😀

Vi tog sen spårvagnen till Frölunda torg för att gå runt i lite affärer. Jag letar både vinterjacka och vinterskor just nu så jag ska överleva i Boden men det går inte så bra. Har hittat en jättefin jacka på MQ som jag vill ha men jag är lite orolig för att den inte ska vara tillräckligt varm… så har lite smått beslutsångest just nu.

Råkade dock köpa en necessär lite random bara för att jag tyckte texten var så rolig. Ska från och med nu ha allt mitt smink i den då den är fett stor! 😀

Vid 2-tiden tog vi sen spårvagnen hem till Helena så jag kunde hämta mina väskor, och sen var farfar snäll och körde mig till flygplatsen. Tack för en riktigt rolig helg kära syster! ♥

 

IMG_4386-0.JPG

IMG_4385-0.JPGIMG_4392-0.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida