Midsommarfest och soc

I lördags partajade vi hemma hos Jocke för att fira en utav mina bästa vänner, Melissa, som fyllt 23.
Om jag ska vara ärlig så hade jag taggat för den här festen i flera veckor och vilket härligt ös det blev! Kunde dock varit lite ännu mer drag om jag fått bestämma (fick lite alkohl stulen dessutom och det är aldrig kul, att man aldrig kan låta varandras saker va!) men det var roligt och blev en fin kväll.
Idag möttes jag av något betydligt tråkigare.

Vi har fått en till socanmälan på oss, med STÖRSTA sannolikhet av samma idiot som sist (den här gången valde hon dock att vara anonym) eftersom budskapet var exakt detsamma. Förutom ett par små detaljer som att anmälaren var orolig för att jag hade fått vårdnaden om John, över att jag har ensam vårdnad om Charlie och över att jag var väldigt öppen med min adhd.
De första punkterna är bara patetiska eftersom att jag:
1). Inte ens HAR någon vårdnad över Johne, han bor hos sin pappa men är ofta hos oss.
2). Har GEMENSAM vårdnad om Charlie tillsammans med hennes pappa som jag BOR med.
Däremot där de påpekade att jag skulle vara en dålig förälder p.g.a min diagnos hugg till i bröstet. Jag är så trött på att alla är så syniska.
Och självklart är jag öppen med min adhd. Ska en kille i rullstol gömma sig bakom ett träd så fort han möter en annan människa också?
Fy säger jag bara. Jag orkar inte med det här. Kan vi inte BARA få VARA ifred?!

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *