18 Års Fødselsdag

Det sker virkelig sjældent at jeg bliver inviteret med til en 18-års fødselsdag, men når nu man er så heldig at kende fødselaren og har givet ham en tudse for en tudse, så er man heldigvis garanteret en invitation til årets fest. Min bror (altså Mathias’ far) havde sat baren rigtig højt og fået fat i den lokale forenings telt OG lagt gulv i det så man ikke gik på græsplænen og de unge piger kunne ankomme i høje hæle uden at synke ned i græsset til den højde som naturen havde udstyret dem med. Der var alt hvad der skulle være til en rigtig p-a-r-t-y både i form af syv fusstager øl, 30 pizza’er og chips herfra og til uendeligheden. Det var en sand fornøjelse at se hvor godt de unge mennesker faktisk kan opføre sig selv med alkohol i blodet og end ikke den obligatoriske bakke med 18 shots kunne slå min nevø helt ud af kurs – respekt! Og ikke mindst kæmpe respekt for min bror og hans kone som har knoklet igennem for at skabe en yderst mindeværdig 18-års fødselsdag! KÆMPE STORT tillykke!

DSC_0020 DSC_0021 DSC_0022 DSC_0023 DSC_0026 DSC_0027
DSC_0015-MOTION

3 kommentarer

3 kommentarer till 18 Års Fødselsdag

 1. All4webs.com says:

  Excellent style and design and great blog posts.

 2. ig says:

  It is in point of fact a great and helpful piece of info.
  I am satisfied that you just shared this helpful
  info with us. Please keep us informed like this.
  Thanks for sharing.

 3. he blog was how do i say it… relevant, finally something that helped me. Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wordpress hemsida wordpress hemsida