128. VINNARNA I HÅRKONTROLLTÄVLINGEN!

Idas tips: 

Mitt bästa hårtips är att man inte ska borsta håret precis efter man har duschat, för då är håret mycket ömtåligare. Istället kan man reda ut det med en bred kam försiktig. Och låt det självtorka lite innan du börjar borstar!

Jennifers tips:

Det bästa tipset jag har är att ha i hårinpackningen en längre tid, man kan till och med sova i det, och sedan skölja ut när man vaknat. Hårolja rekommenderar jag också på blött hår! Annars är det bra att sova med fläta, vilket gör att håret inte slits lika mycket och behövs inte borstas på morgonen sedan.
Håret blir glansigt och det är ekonomiskt.

Louises tips:

Mitt allra bästa hårtips som varje gång gör att jag känner mig som ny, är kokosolja!! Jag använder det för både hud och hår, och så fort ja känner att håret är stripigt/saknar lyster, tar jag en bit kyld olja (den är då stelnad), för att sedan massera in i händerna, och dra in i håret. Jag kammar försiktigt med fingrarna, och har i oljan så länge jag känner för det, för att sedan tvätta ur. I ansiktet brukar jag sova med det då jag på morgonen inte behöver tvätta bort det eftersom huden suger åt sig allt! Supertips för en bättre självkänsla och ett fräschare JAG!
Tack för fina bloggen, Kramar Louise

Jag har kontaktat vinnarna via de mejladresser ni angav. Svara på mejlet så fort som möjligt! 

Grattis och kram!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *