168. Årsresume del 3/4 – Hösten 2012

September:

Jag började jobba lite smått på förskola i September. Det blev dock inte så mycket jobb just i September så jag tog mig friheten att resa till Stockholm. En långhelg blev det. Väldigt impulsartat men jag hade det så himla bra och det var superkul att spendera tid med Erik. Shoppade upp ungefär 8000 och åt den godaste maten jag någonsin ätit på en jättefin Italiensk restaurang. Kvällarna spenderades med film, chokladfondu och B&J’s. Unnade mig varje dag, det hade jag bestämt mig för och jag njöt av det!
Jag färgade håret mörkare då jag kände att det superblonda inte längre var jag. Trivdes som fisken i vattnet och började fundera på att färga håret helmörkt, något jag fortfarande funderar över..
Vi firade Issa hemma hos Emma och hade en grymt bra kväll! Träffade min fina kusin ute som fyllde 18.

Oktober – November:

Slog ihop Oktober och November då i alla fall Oktober var en rätt seg månad. Ett fåtal utgångar blev det i alla fall i Oktober. Kommer även ihåg att det blev en hel del fikor.
I November dejtade jag Vickan en hel del, haha, vi lagade mat och myste och hade det bra. Vi firade även Emmas födelsedag!
Vi festade hemma hos Sara och killarna drack jordnötssås, söta.. Jag färgade även underhåret många nyanser mörkare, något jag absolut inte ångrar!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *